-Hun er misundelig på Kate

Hun regnede formentlig med en tilværelse som prinsesse

En royal ekspert har påstået, at Meghan var "utroligt misundelig" på prinsesse af Wales, Kate, og hendes liv med prins William

Sådasn skriver Mirror

Ingrid Seward, chefredaktør for Majesty magazine og forfatter til "My Mother and I", forklarede til The Telegraph, at Meghan måske troede, hun ville blive prinsesse og bo i Windsor Castle, men i stedet endte hun og Harry i Nottingham Cottage, som Harry tidligere har kaldt "min hytte".

Anspændt de seneste år

Forholdet mellem Harry, Meghan og Kate har været anspændt i de senere år, især efter udtalelser i interviews, deres Netflix-serie og i Harrys selvbiografi 'Spare' fra 2023. 

Efter udgivelsen af 'Spare' i januar 2023, blev det rapporteret, at Kate var chokeret over angrebene mod hende og andre royale i bogen og var ikke indstillet på at tilgive Harry og Meghan for deres åbenhjertige fremstilling af det royale liv, hvor Harry detaljeret beskrev Kates anstrengte forhold til hans kone, inklusive nogle af deres mest berømte uoverensstemmelser.

SKREVET MED HJÆLP AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne artikel er lavet med hjælp af kunstig intelligens fra Labrador og efterfølgende kvalitetssikret af en af vores journalister.

Powered by Labrador CMS