Hun er klar til mere

Stiller endnu en gang 'rumpen i klaskehøjde'

Nye afsnit af Diamantfamilien er på vej, lover Katerina Pitzner.
Nye afsnit af Diamantfamilien er på vej, lover Katerina Pitzner.
Udgivet Opdateret

Katerina Pitzner bliver tilsyneladende ikke træt af at være i fokus og have et filmhold til at følge sit liv.

Overfor Kendte.dk afslører hun nu, at der er en 7. sæson på vej, mens 6. sæson lige nu kører på TV 2 Play.

– Vi er gang med at optage en ny sæson, og jeg synes det bliver bedre og bedre. Det er ret skønt at have det sammen med mine børn, siger den 51-årige diamanthandler.

– Det er fællesskab, vi har sammen, og jeg er da glad for at vi kan se syv år tilbage på vores liv. Det er skægt at se, hvor vi var dengang? Det er jo en dokumenteret udvikling, og er blevet et livsvidne for os. Og jeg synes ikke det er så hårdt, for vi optager omkring otte afsnit om året, fortæller moren til Elvira og Thalia fra serien.

Bagside af medaljen

Der er dog også en bagside af medaljen ved at være i fokus.

En gang imellem får Katerina hadbeskeder på de sociale medier.

– Jeg har selv oplevet at få svinere. På de sociale medier er jeg blevet kritiseret for den måde, jeg er mor på overfor mine børn, og det er selvfølgelig det allermest sårbare, man som mor kan blive kritiseret for. Der er en iboende tvivl og frygt for om man nu også slår til som mor, og gør det rigtige i alle situationer, fortæller hun om de negative reaktioner.

Rumpen i klaskehøjde

­– Når man er på tv, stiller man sig med rumpen i klaskehøjde, men det er en del af gamet. Jeg er ret god til at børste det væk. Jeg ved jo, at jeg gør mit bedste, og så ved jeg også, at dem, der skriver, jo ikke kender hele sandheden, siger hun

Powered by Labrador CMS