Hitmagere tørner sammen i Tivoli

Danske artister som Christopher, Scarlet Pleasure og Malte Ebert skal optræde i Tivoli til september.

Christopher har tidligere optrådt til The Voice i Tivoli og har flere gange vundet The Voice Prisen. Foto: Flindt Mogens/Scanpix
Udgivet Opdateret

Det er nogle af Danmarks helt store hitmagere, som stiller sig på scenen i Tivoli til september, når The Voice ’18 løber af stablen.

Det er 15. gang, at radiostationen afholder arrangementet, hvor en række danske kunstnere optræder.

Mandag eftermiddag offentliggjorde radiostationen live årets artister, og de tæller popmageren Christopher, sangerinden Mø og rapperne Gilli, Kesi og Benny Jamz.

The Voice ’18 sparkes i gang lørdag den 8. september klokken 20.30, og i løbet af aftenen vil også Scarlet Pleasure og Malte Ebert, der tidligere optrådte som Gulddreng, gå på scenen.

Som noget nyt har radiostationen i år fået lov til at skrue op for lyden og tage Orangeriets scene i brug.

Det betyder, at der på den mindre scene er blevet gjort plads til en række unge, lovende kunstnere til en række opvarmningskoncerter.

Fire priser

En af sommerens helt store hitmagere i form af sangeren Bro lægger vejen forbi Orangeriets scene, ligesom at også Fool, Clara, Alexander Oscar, Ericka Jane og Benjamin Rihan skal optræde.

I løbet af aftenen uddeles der fire priser. De fire priser er The Voice Prisen, årets producer, årets serie og årets person. Det er lytterne, der ved en afstemning bestemmer, hvem der skal modtage priserne.

Sidste års vindere af The Voice Pricen var trioen Scarlet Pleasure. Christopher har desuden vundet prisen flere gange.

The Voice ’18 finder sted lørdag den 8. september i Tivoli i København.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS