Hertuginde Meghan stiller krav til fotoshoot

Da hertuginde Meghan skulle fotograferes til det britiske Vogue, havde hun ét krav til fotografen.

Udgivet Opdateret

Det er noget af et scoop. Det britiske Vogue har nemlig fået fingrene i hertuginde Meghan til deres – og modebladets største – september-udgave af magasinet.

Men der er ikke frie tøjler, når hertuginden siger ja tak til at deltage.

Faktisk havde hun et specifikt krav til de billeder, der skal tages af hende. Det skriver People.

Se fregner

Det er naturligvis ikke første gang, Meghan Markle lander en forside på et kendt modemagasin. Men billederne til september-udgaven af det britiske Vogue er meget særlige. Det er første gang siden hun blev gift med prins Harry, at hun lader sig fotografere til et magasin.

Men det var heller ikke for enhver pris, at hertuginden indvilligede i at være med. Til fotografen havde hun et bestemt krav.

– Mine instrukser fra hertuginden var meget klare: ‘Jeg vil se fregner!’, siger Peter Lindbergh, der er fotografen bag billederne.

Godt nok er billedet af hertuginden ikke på forsiden, da hertuginden selv har været med til at redigere september-udgaven af magasinet. Her har hun besluttet, at 15 kvinder skulle på forsiden.

Elsker sine fregner

Heldigvis for hertuginden lagde hendes krav ikke op til, at der blev kontroverser. For fotografen Peter Lindbergh er også selv vild med fregner og bruger gerne tid på at vise dem på sine fotografier.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Det er ikke første gang, at hertuginde Meghan prioriterer sine fregner. Det gjorde hun faktisk også på sin bryllupsdag.

Her var hun og prins Harry meget glade for, at make-up-artisten Daniel Martin, der stod for hertugindens make-up på den store dag, lagde en naturlig make-up, der fik hendes fregner til at syne endnu smukkere.

Fjerner fregner

Det er med god grund, at hertuginde Meghan fokuserer så meget på sine fregner, når hun skal have taget billeder.

I et tidligere interview har hun fortalt, at hun har oplevet flere gange, hvordan hendes fregner er blevet fjernet i redigeringen af billederne, efter de er blevet taget. Det har irriteret hende.

Hun er vokset op med, at hendes far har sammenlignet hendes fregnede ansigt med en stjernehimmel. En stjernehimmel er nemlig ikke det samme, hvis ikke der er stjerner på. Meget lig hertugindens ansigt, hvis altså fregnerne regnes som stjerner. Derfor

Powered by Labrador CMS