Hertuginde Kate afslører Charlottes helt store passion

Hertuginden af Cambridge har røbet, at prinsesse Charlottes er helt vild med at danse.

Under et netop afsluttet besøg i Galway, Irland, afslørede hertuginde Kate at hendes datter, prinsesse Charlotte er vild med at danse. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Phil Noble
Under et netop afsluttet besøg i Galway, Irland, afslørede hertuginde Kate at hendes datter, prinsesse Charlotte er vild med at danse. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Phil Noble
Udgivet Opdateret

Hertugen og hertuginden af Cambridge har netop været på deres første officielle besøg i Irland. Et besøg, der blandt andet havde til formål at understrege og styrke det tætte bånd, der findes mellem Storbritannien og Irland. Også efter ‘Brexit’ nu er en realitet.

Artiklen fortsætter under videoen

Ud over at deltage i en række officielle arrangementer, tog parret sig dog også tid til at tale med den lokale befolkning på gaden. Blandt andet med en lille pige, der viste sig at være jævnaldrene med deres egen datter Charlotte. Det skete på sidstedagen, hvor parret gik en tur i byen Galway. Det skriver Daily Mail.

Kate spurgte til pigens alder og fik at vide, hun er fire år og at hun fylder fem i maj.

“Jamen så er du på helt samme alder som min datter Charlotte. Hun fylder fem år den 2. maj”, forklarede Kate, der også fandt ud af, at de jævnaldrene piger har en fælles interesse.

Næste spørgsmål var nemlig om pigen kunne lide at danse og det kunne hun bekræfte.

“Det er Charlotte også helt vild med”, kunne Kate så bekræfte.

Ifølge Daily Mail startede Charlotte med undervisning i ballet i november 2018, efter hun var begyndt på skolen Thomass Battersea i London, hvor hendes storebror prins George også går.

En aktiv familie

Hertugparrets børn er i det hele taget aktive og ikke mindst sporten betyder meget for dem. De er for eksempel alle glade for at spille fodbold ligesom Charlotte er også er aldeles vild med heste.

Det er interesser, de bestemt ikke har fra fremmede. Hertuginde Kate skulle angiveligt have været ganske ferm til sport, ikke mindst svømning, da hun var yngre. Så sent som den 26. februar kunne man også se hende både løbe om kap og træne boksning ved et SportAid arrangement i London Stadium.

Prins William har igennem mange år været en ivrig polo-spiller og så er han inkarneret fodboldfan. Favoritholdet er Birmingham klubben Aston Villa.

Powered by Labrador CMS