Hertuginde bærer nag: Rasende på prins Andrew

Godt nok har prins Andrew måske dummet sig med BBC-interviewet, men grunden til hertugindens raseri kan være dybere end det.

Udgivet Opdateret

I den seneste tid har den britiske kongefamilie været i oprør.

Størstedelen af skylden kan prins Andrew tage på sine skuldre. I forbindelse med prinsens venskab med den anklagede sexforbryder Jeffrey Epstein, stillede prinsen op til et interview omkring sagen, hvor prinsen er anklaget for at have haft sex med en mindreårig.

Artiklen fortsætter efter videoen

Dronning Elizabeth har siden frataget prinsen hans officielle royale forpligtigelser mens sagen undersøges.

Men noget kunne tyde på, at det ikke kun er den skandaløse sag, svigerinden hertuginde Camilla er gal over.

Det skriver Express.

Konflikt stikker dybere

Selv om prins Andrews venskab med Jeffrey Epstein har været grobund for en del raseri i den britiske kongefamilie, kan det vise sig, at der for prinsens svigerinde hertuginde Camilla af Cornwall lægger mere bag.

Den slags spekulationer om, at hun og prins Andrew har et anstrengt forhold har tidligere været bragt på banen.

Det skete i forbindelse med prinsesse Eugenies bryllup, som hertuginde ikke kunne deltage i, fordi han havde andre forpligtigelser.

Men afbuddet var med til at få rygterne om, at hertuginde bærer nag til at rulle.

Støttede ikke Camilla

Ifølge en anonym kilde tæt på familien, har hertuginde Camilla ikke glemt, hvordan prins Andrew agerede, da nyheden om hertuginden og prins Charles’ forhold kom ud. Et forhold som offentligheden på ingen måde viste sympati for.

Det eskalerede, da prinsesse Diana døde. Og der var prins Andrew ingen hjælp.

– Camilla har altid følt, at Andrew kunne have gjort mere. Dronningen lytter til Andrew, og han kunne derfor have hjulpet sin bror på et tidspunkt, hvor han havde få allierede i familien, siger den royale korrespondent Richard Kay, der har talt med kilden, og fortsætter:

– Faktisk ville jeg gå så langt som at sige, at han på ingen måde var en hjælp, selv om støtte kunne have betydet en hel del for prinsen.

Powered by Labrador CMS