Her er vinderen af Masterchef 2017

Michael Oxvang vinder Masterchef 2017.

Udgivet Opdateret

Michael Oxvang er vinderen af Masterchef 2017.

I en spændende og utrolig jævnbyrdig finale torsdag aften besejrede han Leon Samalsson og vandt dermed Masterchef-trofæet og 100.000 kroner.

– Det er sindssygt at vinde MasterChef. Jeg er meget stolt, siger Michael Oxvang.

Følte sig på intet tidspunkt sikker

Michaels opskrift til sejren har været at tage et enkelt skridt ad gangen, han har aldrig følt sig sikker på noget som helst.

– Jeg kan ærligt sige, at jeg på intet tidspunkt har følt mig sikker på at gå i finalen. For mig har det handlet at gøre det så godt som muligt i forhold til min næste opgave. Først gjaldt det om at komme videre fra audition, og derefter koncentrerede jeg mig udelukkende om min næste opgave, fortæller Michael.

Masterchef har haft en flot sæson på TV3. Seertallene har været gode fra start til slut og programmerne har været underholdende, medrivende og ofte nervepirrende.

For niveauet har været højt og jævnbyrdigheden stor.

Michael Oxvang – baggrund

33-årig vinkonsulent fra Fredensborg. Michael eller Mox, som han kaldes i folkemunde, er gift og har to døtre på henholdsvis 2 år og tre måneder.

Michael elsker at lave mad med familien, og det betyder meget for ham at give madglæden videre til sine døtre.

Michaels job som vinkonsulent består i at rådgive virksomheder og restauranter omkring vin. Det er både cafeer og Michelin-restauranter, som han hjælper med at sammensætte vinmenuer og udvælge vine til vinkortet.

Michael er nørdet omkring vin, og hans hobby er på den måde blevet hans levevej. Michael går meget op i, at mad og vin skal spille sammen.

Powered by Labrador CMS