Her er hemmelighederne bag royale rejser

Der ligger mange detaljer bag, når de royale skal på en rejse.

Udgivet Opdateret

Selv om de fleste royale rejser er sat på pause for en stund på grund af coronavirus, der hærger over hele verdenen, så er det fortsat interessant at se på hemmelighederne bag en royal rejse.

For det britiske kongehus betyder det blandt andet bagage med monogrammer på, passende outfits og en del sikkerhedsforanstaltninger. Det skriver Hello Magazine.

Artiklen fortsætter efter videoen

I galleriet kan du se alle hemmelighederne.

Rejser aflyst

Prins Charles og hertuginde Camilla skulle i marts have besøgt blandt andet Bosnien, Cypern og Jordan. Selv efter en udmelding om, at det royale par ikke havde tænkt at aflyse turen på trods af coronavirus, så endte det altså med at blive løsningen.

Aflysningen betød også, at parret valgte at tage turen til Skotland for at bo på Balmoral. Sidenhen er det kommet frem, at prins Charles er blevet ramt af coronavirus og har måttet isolere sig fra sin kone på slottet.

Det er ikke kun rejser, der er blevet aflyst for prins Charles og hertuginde Camilla. De planlagte officielle opgaver er også slettet fra kalenderen. Det samme gælder for de resterende familiemedlemmer.

Rejser med fly, tog og bil

Når de britiske royale rejser, er der mange regler, der skal overholdes. Én af dem er dog ikke, at de royale har præferencer på, hvad transportmiddel der bruges.

Alt efter hvor de kongelige skal rejse hen, så kan de sagtens finde på at benytte sig af både fly, tog og bil.

Særligt dronning Elizabeth ynder at benytte sig af tog. Hun rejser ofte med The British Royal Train, blandt andet når hun hvert år tager turen til Sandringham, hvor hun residerer over julen.

I galleriet kan du se flere hemmeligheder om de royales rejsevaner.

Powered by Labrador CMS