Her er hans usædvanlige hobby

Tv-reporteren Rasmus Tantholdt laver noget helt specielt, når han skal slappe af

Udgivet Opdateret

Rasmus Tantholdt er kendt for sine medrivende reportager fra krigszoner og store nyheds-begivenheder rundt om i verden.

Men når han er hjemme, kan han godt finde ud af at slappe af, når TV2 giver ham en pause fra jobbet som tv-journalist.

Bor ned til sø

Og han har fundet en ny hobby, der for nogle måske er lidt usædvanlig, efter han og den kendte studievært Natasja Crone er flyttet i et hus ned til en sø i Trørød, skriver Billed-Bladet, der har mødt ham og Natasja Crone til TVPRISEN.

Da Rasmus Tantholdt fortæller, at han dagen forinden mest har fået tiden til at gå med at lave ingenting, se fodbold og hjælpe sin søn med en opgave, bryder Natasja Crone ind.

- Hverken farligt eller dårligt

- Du glemmer noget her, for indimellem alle de spændende ting, så fotograferer du fugle, fortæller hun.

- Jeg fotograferer fugle, fordi vi bor ved en lille sø. Så sidder jeg og tager nogle billeder og tænker, at jeg er en fantastisk fotograf, hvis jeg selv skal sige det.

- Jeg kan godt lide at sidde og lave noget, der hverken er farligt eller dårligt. Det slapper jeg virkelig af med, uddyber han.

Rasmus Tantholdt. Rød løber før TVPRISEN 2023 uddeles i Tivoli Hotel & Congress Center i København, lørdag den 4. marts 2023. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix 2023)
Rasmus Tantholdt. Rød løber før TVPRISEN 2023 uddeles i Tivoli Hotel & Congress Center i København, lørdag den 4. marts 2023. (Foto: /Ritzau Scanpix 2023)Martin Sylvest
Powered by Labrador CMS