Her er billedet, du aldrig vil se af Kate og William

William og Kate gør deres ypperste for at undgå et helt bestemt billede rammer offentligheden.

Der findes massevis af billeder af William og Kate, men klik videre og se, hvordan de undgår billedet. Foto: Scanpix
Der findes massevis af billeder af William og Kate, men klik videre og se, hvordan de undgår billedet. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Der er nogle billeder, som du aldrig vil have delt til andre. Og så er der de billeder, som du aldrig ønsker, at andre skal tage af dig.

Når du er en del af den royale familie, så er der en evig risiko for, at der ligger en paparazi-fotograf ligger på lur. Men der findes et billede, som de mange hungrende fotografer aldrig vil få af det britiske kongehus i offentligheden.

Når de royale er på turne verden rundt, så er fotograferne mange, men for særligt William og Kate er der ét bestemt billede, som de aldrig vil have taget, skriver Express. Og det er et billede, hvor de kigger direkte ind i fotografernes kamera – og det er der en helt særlig grund til, mener Juliet Rieden, der skriver om royale, når de er i Australien.

– Williams fokus er på at møde folket. Han går lige forbi medierne – og han gider ikke stå og posere, siger Juliet Rieden og fortsætter.

– Du vil finde ud af, at det er meget svært at få et billede af William og Catherine, der kigger direkte ind i kameraet, fordi det er ikke noget, de gør naturligt, mener hun.

Og under prins Harrys seneste besøg i Australien var mønstret det samme for ham og hustruen.

– Vi følger dem hvert eneste skridt på vejen, men de går forbi som om vi ikke var der, lyder det.

Powered by Labrador CMS