Her de to nye ‘løver’ i hulen

Hvem er med i Løvens Hule 2018, nu hvor den nye minister ikke dukker op på skærmen? Det kan du få svaret på her.

Udgivet Opdateret

Hvem er med i Løvens Hule 2019?

Det populære program ‘Løvens Hule’ kan sige goddag til endnu en sæson – og to nye ansigter i det skrappe panel.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

To nye ansigter

Når DR1 tager hul på næste sæson af ’Løvens Hule’ i 2019, bliver det med to nye medlemmer af løvehulen. Fremover er det erhvervsmændene Jan Dal Lehrmann og Peter Warnøe, der sammen med de tre garvede løver Christian Stadil, Ilse Jacobsen og Jesper Buch skal vurdere iværksætternes ideer i ’Løvens Hule’ på DR1.

Fra 2019 får de kommende iværksættere i ’Løvens Hule’ chancen for at præsentere deres forretningsdrømme over for både nye og rutinerede løver. Fællesnævneren for det nye femkløver er, at de alle har succes med livet som iværksættere. Hvis de medvirkendes idéer er gode nok, skyder ’løverne’ egne penge i projektet med mulighed for både gevinst og tab.

Jan Dal Lehrmann

Blandt de nye løver er Jan Dal Lehrmann, der tidligere var medstifter og administrerende direktør i Bilbasen og investor og administrerende direktør i Benjamin Media. De seneste otte år har han investeret i start-up-virksomheder, som han hjælper med strategi, skalering og internationalisering. Blandt tidligere investeringer og salg er: Bilbasen, Autobutler, Bazoom og Benjamin Media. Nu bruger Jan Dal Lehrmann sin tid på Actimo, Mybanker, Plecto, Unwire Payment, Trophy Games og ikke mindst detail-kæden Normal.

Peter Warnøe

Den anden nye løve er Peter Warnøe. Han er kendt som serieiværksætter og særdeles erfaren tech- investor. Som stifter, investor og bestyrelsesmedlem har Peter Warnøe de seneste 25 år bistået hurtigt voksende selskaber med at ekspandere verden over, ligesom han har været involveret i mere end ti større salg i Norden med fokus på international vækst. Peter Warnøe er i dag medstifter og administrerende direktør i venture capital fonden Nordic Eye, som investerer i tech- og livstilsselskaber i Norden og Californien.

Om sin kommende medvirken i ’Løvens Hule’ siger Jan Dal Lehrmann

– Jeg elsker gode forretningsideer og passionerede mennesker, som er klar til at sætte alt på spil for det, de tror på. Derfor er Løvens hule et drømmejob for mig. Jeg ser frem til at blive mødt af mennesker med ild i øjnene og til at kæmpe med de andre løver om de gode ideer. Det bliver med garanti både sjovt og lærerigt.

Hvem er med i løvens hule 2019 – ikke en minister, i hvert fald.

Tidligere på året blev løven Tommy Ahlers udnævnt som uddannelses-og forskningsminister. At han ikke ville være med i denne sæson, kunne Kendte.dk allerede afsløre 11. juni.

Birgit Aaby forlader også programmet

Birgit Aaby har valgt at prioritere sin tid på de mange investeringer, hun er involveret i og valgte derfor ligeledes at træde ud af programmet. Det er baggrunden for, at de to nye løver Peter Warnøe og Jan Dal Lehrmann er med i den kommende sæson af ’Løvens Hule’.

– Jeg er utrolig glad for, at Jan Dal Lehrmann og Peter Warnøe har sagt ja til at være med på holdet i ’Løvens Hule’. De har hver deres stærke og særegne profil, og med deres solide erfaringer og stærke personligheder er jeg sikker på, at de vil tilføre både god energi og inspiration til programmet, siger Erling Groth, DR1’s redaktør for ’Løvens Hule’.

Løvens Hule lukker op for tilmelding i dag – se mere om tilmelding her.

Powered by Labrador CMS