Helt afklædt og sårbar

I "Vild med dans" optræder skuespiller og iværksætter Joel Hyrland for første gang i sin karriere som sig selv. Det er grænseoverskridende, men befriende

Udgivet Opdateret

For første gang i sin alsidige karriere optræder Joel Hyrland som sig selv. Nemlig i årets udgave af "Vild med dans", hvor han fredag går på gulvet for syvende gang.

Han og dansepartneren Jenna Bagge røg i omdans i tredje program, og siden den forskrækkelse har Joel Hyrland sat ind på flere parametre.

- Jeg har strammet mere op. Jeg har arbejdet på både at træne hårdere og på at være mere åben og ærlig og vise, hvem jeg er, siger Joel Hyrland og fortsætter:

- Det er ikke nogen hemmelighed, at "Vild med dans" også er et underholdningsshow. Der skal være en eller anden relation fra dem, der danser, til seerne, tror jeg. Og hvis de ikke kender mig, hvem er det så, de stemmer på? Så er det bare dansetrin, siger han.

Gennembrud med Adam & Noah

Joel Hyrland fik sit helt store gennembrud som den ene del af satireduoen Adam & Noah.

Han blev kendt for slagsætninger som "jaeerh" og "hvad sker der, dansker?!".

Sætninger, han også er blevet mødt med ude på gader og stræder. Indtil nu.

- Efter omdansen har jeg fokuseret på at åbne mig mere og vise, hvem jeg er, lyder det fra Joel Hyrland, der sammen med makker Jenna Bagge, er blandt de fem tilbageværende par i dansedysten. (Arkivfoto).
- Efter omdansen har jeg fokuseret på at åbne mig mere og vise, hvem jeg er, lyder det fra Joel Hyrland, der sammen med makker Jenna Bagge, er blandt de fem tilbageværende par i dansedysten. (Arkivfoto).

Overrasket

Folk er blevet overrasket over, at han slet ikke er som Adam, han spiller, men derimod er tjekket og kløgtig.

Ved siden af sit tidligere alter ego, som han og makkeren Hadi Ka-koush, der spillede Noah, pensionerede tidligere på året, har Joel Hyrland sit eget marketingsfirma, han udvikler software og producerer film.

- Det føles skræmmende og nervepirrende at skulle være helt ærlig og vise, hvem jeg er, fordi jeg netop har kunnet skjule mig bag en maske og en karakter. Samtidig har det også været enormt befriende og fedt at bare kunne være sig selv. Selv om det har været en personlig udfordring, har det også været en personlig rejse, siger han og uddyber:

- Når du viser dig selv fuldkommen afklædt, er du også sårbar. Så kan folk sige ting om dig og ikke din karakter. Det har været enormt nemt at lade de negative ting prelle af, fordi det har været en karakter og ikke til mig personligt.

Joel Hyrland kan mærke, at telefonen ringer lidt oftere, efter han har entreret 'Vild med dans'. (Arkivfoto).
Joel Hyrland kan mærke, at telefonen ringer lidt oftere, efter han har entreret "Vild med dans". (Arkivfoto).

Klar med slowfox

Fredag går han og Jenna Bagge på gulvet i en slowfox til tonerne af Frank Sinitras "The Way You Look Tonight".

Hvordan det går, kan ses på TV 2 og TV 2 Play fra fredag klokken 20.

Powered by Labrador CMS