Helle høster flot pris

Årets Ally går til den tidligere statsminister for at være en god LGBT+ - allieret

Udgivet Opdateret

Helle Thorning-Schmidt kunne desværre ikke være til stede for at modtage prisen som ”Årets Ally” ved Danish Rainbow Awards i Cirkusbygningen, København. 

Men til gengæld kunne hun sende en takketale på video fra New York City, hvor hun befandt sig.

– Jeg står her i New York City, og har fået at vide, jeg har vundet prisen som bedste allierede. Jeg er så glad for, at I har stemt på mig. Jeg har fået prisen fordi, jeg er en god allieret til mit barn. Men helt ærligt er det ikke så svært. Men jeg håber, jeg kan inspirere andre med prisen, siger hun.

Nomineret med Tessa og Samira

Helle Thorning-Schmidt var nomineret sammen med sangeren Tessa og politikeren Samira Nawa, og ud fra applausen blandt publikum i Cirkusbygningen at dømme, så herskede der ingen tvivl om, at hun var den rette modtager af den ærefulde pris.

Årets straight Ally gives til en person som bruger sin platform til at støtte og styrke LGBT+personers rettigheder og vilkår. Det gør Helle Thorning-Schmidt.
Årets straight Ally gives til en person som bruger sin platform til at støtte og styrke LGBT+personers rettigheder og vilkår. Det gør Helle Thorning-Schmidt.

Juryen havde i særlig grad lagt væk på, at den 55-årige tidligere statsminister udover at være en støttende forælder offentligt, også indførte retten til ægteskab for samkønnede par, og hun var den første statsminister, der gik med i Copenhagen Pride.

Har fået fjernet bryster

Helle Thorning-Schmidts datter, Camilla, har i lang tid heddet Milo, og definerer sig ikke længere hverken som dreng eller pige. 

Og nu har hun taget endnu et skridt på vejen, og har fået fjernet sine bryster. 

Det fortalte 23-årige Milo for nylig på Instagram, hvor hun også lagde et billede op af sig selv efter operationen.

Powered by Labrador CMS