Harry afslører nyhed under familiekrisen

Invictus-Games vokser. Der er netop fundet en vært for 2022 udgaven, hvor der forventes over 500 idrætsudøvere fra 20 lande.

Udgivet Opdateret

Alt imens der er krise i familien, kom Prins Harry onsdag den 15. januar med en ganske interessant nyhed. Her røbede han nemlig, at Invictus Games 2022 kommer til at foregå i Düsseldorf, Tyskland. Det skriver blandt andet Hello Magazine.

Harry, der er manden bag og protektor for Invictus Games Fonden, lagde ikke skjul på sin stolthed over, at der er fundet en vært.

Artiklen fortsætter under videoen

– Jeg er beæret over, at Tyskland vil bringe Invictus-historien videre med de sjette Invictus-Games i Düsseldorf i 2022. Tyskland har været en vigtig del af Invictus-Games familien siden starten i 2014. Jeg ved, at landet vil være fremragende værter og vise hvad sport betyder alle disse inspirerende mænd og kvinder, der er i genoptræning, sagde prinsen ved afsløringen.

Jeg håber, at alle i Tyskland er klar til, hvad der vil blive en utrolig uge med sport og er ikke i tvivl om, at hver deltager kan forvente en varm velkomst og en fantastisk atmosfære. Når vi ser frem til de kommende Invictus-Games i Haag 2020, glæder jeg mig over, at to nye nationer, Belgien og Republikken Korea, deltager for første gang. Det bringer antallet af nationer i Invictus-familien op på 20″, fortsatte han.

Invictus-Games handler om internationale konkurrencer i forskellig idrætsgrene for både kvinder og mænd, der er blevet såret under tjeneste for deres land.

I Düsseldorf vil der være flere end 500 deltagere.

Powered by Labrador CMS