Hædres med fornem pris

Det er ikke sangerens musik, han er blevet hædret for

Udgivet Opdateret

Det, der kan få nogle til at græmmes, har Michael Falch åbenhjertigt blottet på papiret.

Sådan lyder det fra forlaget Gyldendal, der tildeler den 66-årige musiker og forfatter Søren Gyldendal Nonfiktionsprisen 2023.

Det oplyser Gyldendal i en pressemeddelelse.

Roses til skyerne

- Michael Falch har gennem sine i alt seks dag- og erindringsbøger skrevet ærligt og fordomsfrit om sit livs udfordringer: skilsmisse, ensomhed, ædru livsstil, rodløshed, tvivl og søgen, men også om sin store glæde ved fodbold, rockmusik og litteratur, om venskaber, kærlighed og sin altid tilstedeværende tro, lyder motiveringstalen.

- I et stærkt personligt og medrivende sprog sætter Michael Falch sig selv på spil i hver eneste sætning og rammer gennem sine beskrivelser, kloge refleksioner og eksistentielle lidenskab en stor læserskare.

Ny bog på vej

I 2017 udkom Michael Falch med erindringsbogen "Til grænsen", som var første bind af tre. 

I 2020 blev andet bind, "Over stregen - umodne manddomserindringer", udgivet. 

Og den 11. maj 2023 udkommer så den tredje bog, "Under månen - overmodne manddomserindringer".

Den 11. maj udkommer Michael Falch med erindringsbogen 'Under månen - overmodne manddomserindringer'. Her skildrer musikeren blandt andet kampen for at blive genforenet med sin kæreste, der er udvist af Danmark. (Arkivfoto).
Den 11. maj udkommer Michael Falch med erindringsbogen "Under månen - overmodne manddomserindringer". Her skildrer musikeren blandt andet kampen for at blive genforenet med sin kæreste, der er udvist af Danmark. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS