Grøn skudt i gang

Nyt navn, ny scene, ny startby og masser af ny musik. Dansk musiks største stjerner og feststemte publikummer sender den 35. Grøn Koncert-tourné af sted ud i det danske sommerland.

Udgivet Opdateret

Grøn Koncert er en velkendt og traditionsrig institution i dansk kulturliv, og der er i år masser af nyt at opleve på Danmarks største koncertturné.

Grøns alsidige program byder i år på sprøde sommertoner fra hitmagerne Scarlet Pleasure, potent pop fra Christopher, dansksproget hip hop fra S!vas og Ukendt Kunstner, dystopisk rap fra L.O.C., frembrusende powerrock fra The Minds of 99 og til slut rendyrket, romantisk pop fra storcharmøren Rasmus Seebach.

Indimellem byder Grøns nye midterscene, Fra grøn til Grøn scenen, på spritnye tracks fra DJ’en Kongsted, Node, Skinz, Bro og Jeppe Loftager.

De sidste tre stemt op på scenen af Grøns gæster og YouSees brugere i et nyt samarbejde.

– Vi er for første gang startet i København i år, og vi håber, at vi kan bygge en ny tradition op omkring, at Grøn lander to gange i Valbyparken. Nu venter resten af Danmark, og vi glæder os til at slå dørene op for gæster i hele landet, der kan se frem til en dag med Grøn, hygge, musik og venskaber, før vi slutter med et brag i Valbyparken på næste søndag, siger Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden, i en pressemeddelelse.

Scarlet Pleasure fortolker Plads til forskelle

Samarbejdet med årets Plads til forskelle-ambassadører er blevet et stort hit.

I år er det drengene i det fremadstormende poporkester Scarlet Pleasure, der har påtaget sig rollen som ambassadører for sagen bag Grøn. I samarbejde med Selected og Grøn har Scarlet Pleasure designet en limited edition t-shirt, hvor de fortolker Muskelsvindfondens vision om Plads til forskelle.

T-shirten er udråbt til en af sommerens 10 bedste statement-trøjer af modemagasinet Elle, og er blevet revet ned af hylderne, siden den kom i handlen i starten af juli.

Overskuddet fra salget af t-shirts går til årets Plads til forskelle-pris, der uddeles i efteråret til et projekt, der er med til at skabe mere rummelighed i samfundet.

Powered by Labrador CMS