Gravid prinsesse deler private billeder

Prinsesse Eugenie af Storbritannien har netop fejret to-års bryllupsdag med Jack Brooksbank.

Udgivet Opdateret

Prinsesse Eugenie af Storbritannien mødte sit livs kærlighed, Jack Brooksbank, gennem fælles venner på en skiferie i Schweiz tilbage i 2010.

Efter otte års forhold faldt den borgerlige forretningsmand på knæ for sin prinsesse midt i Nicaragua, hvor parret ferierede i begyndelsen af 2018.

Artiklen fortsætter under videoen

Senere samme år blev parret gift. Det skete den 12. oktober 2018 i St. George Chapel på Windsor Castle.

Private billeder

I anledning af parrets bomuldsbryllup har prinsesse Eugenie delt en række private billeder foreviget af parret gennem deres forhold.

– Det har været de bedste to år gift med dig og ti år sammen i alt. Altid gode minder, min elskede Jack, skriver prinsessen til den romantiske billedkavalkade, som er akkompagneret af nummeret “Baby It’s You” af gruppen London Grammar.

De fleste af billederne er selfies, som parret har knipset på rejser sammen, i skoven og foran en solnedgang, men der er også et par bryllupsbilleder iblandt.

Annoncerede graviditet på Instagram

Den 32-årige prinsesse og hendes 34-årige gemal brugte ligeledes noget så moderne som Instagram til at annoncere, at de venter deres første barn.

– Jack og jeg glæder os så meget til 2021, lød teksten til billedet af en par små sko i babystørrelse tidligere dette efterår.

Prinsesse Eugenue er den 10. i arvefølgen til den britiske trone, og den lille ny bliver således den 11. i rækken.

Se billedkavalkaden her:

Powered by Labrador CMS