Gorms danse-exit: -Det værste var at danse mod Thomas

Det værste ved aftenens Vild med dans, hvor tv-kokken Gorm Wisweh røg ud, var for ham at danse mod sin ven.

Gorm Wisweh og Sofie Kruuse røg fredag aften ud af Vild med dans. Foto: Scanpix/Martin Sylvest
Gorm Wisweh og Sofie Kruuse røg fredag aften ud af Vild med dans. Foto: Scanpix/Martin Sylvest
Udgivet Opdateret

Det blev tv-kokken Gorm Wisweh og hans professionelle dansepartner, Sofie Kruuse, der fredag aften måtte stille danseskoene, efter at den femte udgave af Vild med dans løb over de danske tv-skærme.

Men selv om parret er kede af at ryge ud af programmet, var den værste skade for Gorm Wisweh allerede sket, da han stod til at skulle i omdans mod sangeren Thomas Buttenschøn.

– Det værste var faktisk at stå på gulvet med ham, for hvis der var én, jeg gerne ville have gået videre med, så var det Thomas, siger Gorm Wisweh og fortsætter:

– Han er et dejligt, varmt og omfavnende menneske. Jeg er ked af ikke at skulle hænge ud med ham på den måde mere. Vores bånd er dybere end bare at have trænet sammen.

Også Thomas Buttenschøn og hans dansepartner, Mie Moltke, er på trods af deres overlevelse i programmet kede af, at det var Gorm Wisweh og Sofie Kruuse, der måtte forlade det populære danseshow.

– Det var helt forfærdeligt at skulle op mod dem. Vi har set dem hver eneste dag, siger Thomas Buttenschøn, der bliver bakket op af Mie Moltke.

– Både Gorm og Sofie er så søde og så sjove. Det er virkelig mærkeligt, for vi er helt vildt glade for at være gået videre, men vi er også så kede af, at de er ude, siger hun.

Der skal danses quickstep og slowfox, når de resterende otte par i næste uge endnu engang mødes i det populære danseprogram.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS