God stil: Beckham blokerede trafikken for ældre kvinde

David Beckham kom fredag til undsætning, da en kvinde faldt om i London.

David Beckham kom en ældre dame til undsætning, da hun fredag faldt og slog hovedet i London. Foto: Andrew Kelly/Scanpix
Udgivet Opdateret

David Beckham var fredag sammen med flere andre forbipasserende hurtig til at komme en kvinde til undsætning, da hun faldt og slog hovedet på en gade i det eksklusive Kensington-kvarter i London.

Daily Mail og flere andre britiske medier skriver, at David Beckham kom kørende forbi, og holdt ind i sin bil for at hjælpe den nødstedte dame. Han tilbød hende blandt andet noget vand at drikke, og sørgede for at parkere sin bil, så den forhindrede andre i et køre tæt forbi kvinden, der lå på jorden.

En brandbil kom tilfældigvis forbi lige efter uheldet, og en talsmand for Londons brandvæsen har udtalt sig om sagen:

– Omkring klokken 16.45 blev en brandbil vinket hen til en ældre kvinde, som var faldet og havde slået hovedet, da hun gik over vejen. David Beckham holdt parkeret tæt på, og han havde allerede givet hende en flaske vand.

Talsmanden fortæller videre, at Beckham hjalp brandfolkene, og at han med tak blev sendt videre, da en tilkaldt ambulance ankom.

Flere af de andre forbipasserende har også berettet om episoden på Twitter.

Det er ikke første gang, David Beckham har udvist et hjælpsommeligt gen. Sidste år berettede London Ambulance Service på Twitter, at superstjernen havde budt en cyklende paramediciner og en patient på te og kaffe.

https

Powered by Labrador CMS