God nyhed til prins Harry i en vanskelig tid

Nu er der sat ny dato på for afviklingen af en af prinsens helt store hjertesager.

Udgivet Opdateret

Et af prins Harrys helt store initiativer, Invictus Games, er som så mange andre sportsbegivenheder i år blevet aflyst på grund af corona-pandemien.

Nu kommer arrangørerne heldigvis med nogle opløftende nyheder.

Artiklen fortsætter under videoen

Arrangementet bliver gennemført med et års forsinkelse i Haag, Holland, fra 29. maj til 5. juni 2021 og under hensyntagen til den gældende Covid-19 vejledning. Det skriver Hello Magazine.

Nyheden falder uden tvivl i god jord hos prinsen, der tilbage i marts måned i en videomeddelelse beklagede aflysningen og kaldte beslutningen om det for ‘utrolig vanskelig’.

”Men beslutningen er den eneste fornuftige og det sikreste for alle jer og jeres familier såvel som alle andre involverede,” sagde han ved den lejlighed.

Prins Harry grundlagde selv Invictus Games tilbage i 2014. Det er en international multi-sportsbegivenhed for sårede, syge samt veteraner fra de væbnede styrker.

Ideen er at markere, hvordan idrætten kan hjælpe alle, der har pådraget sig af skader eller sygdomme under aktiv tjeneste for deres land.

Den første udgave af Invictus Games fandt sted i London og er siden blevet afholdt i Orlando i 2016, Toronto i 2017 og Sydney i 2018.

Det femte Invictus Games finder som nævnt sted i Haag i maj i 2021 og i 2023 har tyske Düsseldorf påtaget sig værtskabet.

Powered by Labrador CMS