Gemmer på dyb hemmelighed: Det afslører de royale vink

Når kongelige vinker, så afslører hænderne, hvordan de er som person. Britisk håndaflæser har kigget kongehuset efter i sømmene.

Dronning Margrethe vinker her i forbindelse med et besøg ved Demensbyen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Udgivet Opdateret

Hver eneste gang du ser en kongelig tage en tur i karet, besøge en virksomhed eller entrerer balkoner, så gør de altid én bestemt ting: De vinker nemlig til befolkningen. Nu har en britisk håndaflæsningsekspert sat sig ned og analyseret samtlige hænder i det britiske kongehus.

Helen Elizabeth Evans er ifølge Daily Mail Storbritanniens bedste hånd- og fingeraftryksanalytiker, og hun bruger et system, som har mere end tyve år på bagen til at analysere den kongelige families hænder.

For at forstå, hvordan analysen er blevet lavet, så har Helen Elizabeth Evans forklaret, hvordan linjer i hænderne kan afsløre alt fra, hvor kreativ man er til hvilken attitude man viser i kærlighed. Men linjerne i hænderne kan også vise, hvilket talent man har eller hvordan man reflekterer over sin karriere.

På den engelske avis Daily Mails hjemmeside har de samlet et galleri af royale hænder.

Prins Charles har hænder som en bygningsarbejder

Helen Elizabeth Evans har taget et nærmere blik på prins Charles’ hænder. Og det viser blandt andet, at håndfladen er fyldt med kompleksitet, maskulinitet, men også modsigelser.

Hænderne ligner i sig selv en bygningsarbejders hænder, men de viser også intimitet ved linjerne under lillefingeren.

Den største afsløring er dog, at han kan lide mystiske ting, fordi linjerne i hånden er placeret, som de er.

Hertuginde Kate fokuserer på udseende

Men for en som Kate Middleton er det tydeligt, at hun værdsætte at blive hyldet og værdsat. Men samtidig viser hendes vink til befolkningen, at hendes lillefinger afslører, at hun er en meget privat person.

Det er tydeligt, at begge hendes tommeltotter er tæt på håndfladerne, hvilket ifølge Helen Elizabeth Evans afslører, at man som person gerne vil holde kortene tæt på kroppen.

Du kan se hele galleriet og alle analyserne her.

Powered by Labrador CMS