Frank Hvam sælger villa med million-gevinst

Huset er blevet solgt 3,1 millioner kr. dyrere, end det blev købt for for seks år siden. Foto: Kim Leland/Wikipedia.
Udgivet Opdateret

Frank Hvam har solgt sin luksusvilla i Lyngby nord for København for 10 millioner. Det har ifølge Boliga indbragt Klovn-stjernen en million-gevinst.

Da den 45-årige komiker og hans hustru, Anja Louise Farsig Hvam, i 2010 købte huset fik de forhandlet et afslag på en halv million på plads, så de endte med at erhverve den 173 kvadratmeter store villa for 6,9 millioner kr.

Ved det nylige salg har ægteparret Hvam fået det, de ville have for huset, der blot lå til salg hos mægleren i to uger. Det betyder altså, at huset er blevet solgt 3,1 millioner kr. dyrere, end det blev købt for for seks år siden.

Ifølge den gamle salgsannonce er villaen en flot og charmerende ejendom tæt på Lyngby Sø i et af byens mest eftertragtede kvarterer. Huset byder blandt andet på en stor spisestue med adgang til udestue samt endnu en stue, der vender ud mod søen.

Stadig tag over hovedet

Selvom salget af villaen nu er tinglyst, står Hvam-familien ifølge Boliga ikke uden tag over hovedet. Tidligere på året købte parret nemlig en godt 150 kvadratmeter stor villa i Dragør helt ud til Øresund.

Hvam og frue har sluppet 10,5 millioner for den nye havudsigt og beliggenheden nærmere hovedstaden og dermed også makkeren gennem adskillige sæsoner af tåkrummende komik, Casper Christensen.

Powered by Labrador CMS