Forsanger fra verdenskendt band anholdt

Husker du Color me Badd fra 90'erne?

Udgivet Opdateret

Color Me Badd, et af 90’ernes store smørpop-bands, findes skam endnu, men alt er tilsyneladende ikke fryd og gammen i den kendte sanggruppe. I hvert fald er udfaldet af gruppens seneste koncert, at et bandmedlem Mark Calderon er kommet til skade, mens Bryan Abrams har været omkring en politistation.

Helvede brød ifølge amerikanske medier som CBS og TMZ løs under hittet I Wanna Sex You Up. Calderon blev undervejs brutalt skubbet af Abrams – faktisk så meget, at førstnævnte faldt ned fra scenen.

Det er siden blevet en sag for politiet, der i en pressemeddelelse skriver, at “Abrams skubbede et bandmedlem på scenen, så denne faldt ned på lydudstyr på gulvet. Offeret blev hastet til Geneva General Hospital, hvor han blev behandlet og siden udskrevet med nakke- og rygsmerter”.

Abrams blev anholdt og sendt i fængsel. Han er sigtet for vold.

Det amerikanske sladdermedie TMZ har fået fat i Mark Calderons forklaring til politiet. Her fremgår det, at Abrams angivelig var meget beruset allerede før koncerten, der foregik på et casino i Tyre, New York. Mark har forklaret, at han ikke følte sig overbevist om, at Bryan kunne gennemføre koncerten, men en kontraktlig forpligtelse forbød dem at droppe den.

En tilskuer har filmet episoden.

Powered by Labrador CMS