Forældrenes idol fik lov at møde lille Archie

Jane Goodall har i en menneskealder forsket i chimpanser. Men nu fik hun som en af de første lov til at møde lille Archie.

Udgivet Opdateret

Når småbørn skal ud at møde verden, så er det oftest venner og familie, der er blandt de første, der får lov til at hilse på den lille ny. Men i den britiske kongefamilie har lille Archie, der er søn af Meghan og Harry, fået lov til at møde forældrenes idol.

Idolet er måske ikke lige, hvem man ville regne med, men derimod var det Dr. Jane Goodall, der fik lov at møde den lille royale baby under et hemmeligt møde.

Det royale forældrepar er nemlig dybt betaget af chimpanseeksperten, som blev inviteret til Frogmore Cottage for at se babyen, da Archie endnu blot var fem måneder gammel.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Prins Harry har yderst stor interesse i den kendte eksperts seneste projekt, der handler om at få ungdommen til at nedsætte plastikforureningen. Hun mener, at programmet kan være med til at forbedre ikke mindst menneskenes liv på jorden, men også for at få det lokale dyreliv til at trives bedre – og det budskab runger jo altid klarere, når en royal aktivt går ind i sagen.

Den kendte ekspert skulle angiveligt have quizzet prins Harry i livet som far.

Den venskabelige tone blev allerede grundlagt tilbage i december 2018, hvor de to mødtes til en middag på Kensington Palace – her ‘clickede’ prinsen og den 85-årige chimpanseekspert i en sådan grad, at hun nu håber på, at prins Harry vil deltage i flere projekter.

Meghan Markle har beundret den 85-årige i mange år, fortæller chimpanseeksperten selv.

– Hun fortalte mig, at jeg havde været værdsat som en helt af hende hele livet. ‘Du har været mit idol siden jeg var barn’, forklarer Jane Goodall.

Powered by Labrador CMS