Forældrene jublede over søde gaver til Archie

Det var ikke svært at se begejstringen på særligt hertuginde Meghans ansigt, da hun og prins Harry modtog gaver fra baseballholdene Red Sox og Yankees.

Prins Harry og Meghan fik meget fine gaver til den lille prins Archie af de to amerikanske baseballhold Boston Red Sox og New York Yankees. Klik videre og se de søde billeder. Foto: Scanpix
Prins Harry og Meghan fik meget fine gaver til den lille prins Archie af de to amerikanske baseballhold Boston Red Sox og New York Yankees. Klik videre og se de søde billeder. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Prins Harry og Meghan brugte lørdagen i sportslige omgivelser ved en første baseballkamp i den amerikanske liga, der skulle spilles på europæisk jord.

Før kampen besøgte det royale par, der i maj blev forældre for første gang, de to hold Boston Red Sox og New York Yankees, der begge havde en sød overraskelse til de nybagte forældre.

Det skriver People.

Søde gaver

Prins Harry og Meghan var en tur i omklædningsrummene hos baseballholdene Boston Red Sox og New York Yankees, før de løb på banen i sæsonen første baseballkamp i den amerikanske lige, der blev spillet i Europa.

Her fik det royale par sig noget af en overraskelse. Hos Boston Red Sox fik det nybagte par en bodystucking med i holdets farver til sønnen Archie.

Det blev modtaget med store smil fra de royale forældre, der da også uddelte kram til spillerne efter overrækkelsen af gaven.

Navn og nummer

Men det kan siges, at begejstringen steg, da Harry og Meghan gik ind i omklædningsrummet til New York Yankees. De havde ligesom Bosten Red Sox også fået en idé om at give de royale forældre en gave til deres søn.

De gav en bodystocking i holdets genkendelige striber. Men det helt særlige ved denne trøje var, at prinsens navn Archie stod på ryggen. Samtidig var fødselsåret 2019 også repræsenteret med et 19-tal på trøjens ryg.

Kæmpe grin

Det udløste kæmpe grin fra særligt hertuginde Meghan, der var meget begejstret for den fine gave.

Ifølge People skulle prins Harry også have sagt, at New York Yankees allerede havde slået Boston Red Sox med deres gave.

Det royale par har før vist begejstring for New York Yankees før ved at gå med kasketter med holdets logo.

Powered by Labrador CMS