Fodboldikon giver særlig gruppe gaver

Sammen med sin kone sørger den tidligere fodboldspiller for at flere ældre mennesker ikke føler sig alene.

Udgivet Opdateret

De seneste mange uger har været en prøvelse for mange, fordi det daglige liv er erstattet af lockdown, isolation og karantæne.

Men særligt ældre mennesker er påvirkede af coronasituationen, og mange kan hverken handle ind, hente deres medicin eller få lille en sludder med naboer eller ekspedienter.

Artiklen fortsætter efter videoen

I stedet er mange isolerede i deres hjem og det slider på livskvaliteten.

Men nu er der hjælp at hente fra uventet kant. Kendisparret David og Victoria Beckham har nemlig sat sig for at give en hånd til de mange ældre i Storbritannien, der sidder ensomme derhjemme.

Det fortæller David Beckham på sin Instagram-profil, hvor han forklarer, at han sammen med sin kone er gået sammen med organisationen Age UK for at støtte de ældre borgere i landet.

– Igennem de seneste uger har min familie og jeg støttet de ældre i vores lokalsamfund og lært en masse om det gode arbejde, Age UK laver. Vi har kunnet hjælpe med at aflevere hyggepakker, og vi har ringet til folk, der er isolerede i denne forfærdelige situation, siger den tidligere fodboldstjerne i en video på Instagram.

Også hans hustru, designeren Victoria Beckham, fortæller om deres arbejde med de ældre på Instagram, hvor hun har uploadet en video af hyggepakkerne, der er på vej ud til de ældre.

Powered by Labrador CMS