Flyttet ind hos kusinen

Han er flyttet ind og gået i karantæne hos prinsesse Eugenie på Frogmore Cottage

Udgivet Opdateret

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Det var fredag den 9. april meddelelsen kom fra Buckingham Palace om, at prins Philip samme morgen var sovet stille inde på Windsor Castle.

Senere blev det så annonceret, at prinsen bliver begravet lørdag den 17. april.

Harry er kommet hjem

Blandt deltagerne ved ceremonien, der foregår i St. Georges Chapel fra klokken 15, er prins Harry og han skulle allerede være ankommet fra Californien til London søndag.

Det skriver flere internationale medier.

Ifølge Page Six er han flyttet ind hos sin kusine Eugenie og hendes familie på Frogmore Cottage, der er beliggende blot et stenkast fra Windsor Castle.

Prinsessen er således det første medlem af den britiske kongefamilie, som ser Harry, siden han og Meghan for nu mere end et år siden trådte tilbage fra familiens inderkreds og flyttede over Atlanten.

Har lånt sit hjem ud til Eugenie

Frogmore Cottage tilhører reelt Harry og Meghan, som valgte at udlåne boligen til prinsesse Eugenie og hendes mand Jack Brooksbank, da det kom frem, at de ventede deres første barn.

En lille dreng, August, der kom til verden den 9. februar og som således nu er to måneder gammel.

Prins Harry skal i henhold til de gældende corona-restriktioner forblive i karantæne på Frogmore Cottage frem til fredag.

Vil få kæmpe opmærksomhed

Der kan næppe være den helt store tvivl om, at mange royale fans vil have blikket stift rettet mod Harry og hans storebror prins William i forbindelse med lørdagens begravelse, hvor de kommer til at gå skulder ved skulder.

Det er ingen hemmelighed, at forholdet de to brødre imellem ikke er det bedste. Prins William skulle endda angiveligt være røget helt op i det røde felt efter Harry og Meghans interview med Oprah Winfrey, der blev vist på amerikanske CBS den 7. marts og på britiske ITV dagen efter.

Man kan kun håbe på, at brødrene og den øvrige familie benytter den triste men uundgåelige lejlighed til om ikke andet så at tage de første, spæde skridt i retning af en forsoning.

Omvendt kan man også godt frygte, det bliver ren facade.

Se flere billeder i galleriet ovenfor

Powered by Labrador CMS