Flamboyant rockrebel tager på vildt roadtrip med sønnen

Jack Osbourne, der er søn af rockstjernen fra Black Sabbath, Ozzy, har taget sin far med på en rejse.

Udgivet Opdateret

Han er verdenskendt som forsangeren fra Black Sabbath, der bed hovedet af en flagermus på scenen.

Men den 11. oktober vil Danmark se en helt anden side af ham, når Ozzy Osbourne sammen med sin søn, Jack, rejser rundt til forskellige historiske monumenter i programmet “Ozzy and Jack’s World Detour”.

– Vi havde det virkelig sjovt. Jeg rejste meget med min far, mens jeg voksede op, men det var anderledes, for nu var det ligesom ham, der rejste med mig, siger Jack Osbourne om turen til Ritzau Fokus.

Har altid haft et godt forhold

Ozzy og Jack har altid haft et godt forhold, blandt andet fordi, at de har en meget ens, sarkastisk humor, fortæller rockstjernesønnen, der er 30 år.

Han har selv fået børn, og han mener, at det har bragt ham tættere på sin verdensberømte far.

– Når du får børn, spørger du dine forældre til råds. For jeg har jo overlevet, så de må vide noget, jeg ikke gør, griner Jack Osbourne og fortsætter:

– Mine forældre vil rigtig gerne være tæt på mine børn. Børnebørn ændrer dynamikken i en familie og starter et nyt liv – bogstavelig talt, siger Jack Osbourne.

Roadtrip-skænderier

Selv om Ozzy og Jack har et godt forhold, forløb det dog ikke altid helt gnidningsfrit for dem under optagelserne til “Ozzy and Jack’s World Detour”.

Optagelserne indebar nemlig, at Ozzy og Jack skulle køre rigtig meget i bil, og der kunne de to godt komme til at gå hinanden på nerverne.

– Han kritiserede min kørsel, og til gengæld larmer han, når han spiser. Så der var de sædvanlige roadtrip-skænderier, fortæller Jack Osbourne, der også siger, at lydstyrken på Ozzys spisning ikke var det eneste, der gik ham på.

– Nogle gange spiser min far ikke morgenmad og går hele dagen og siger, at han ikke er sulten. Så bliver han træt og umedgørlig, og det går altså bare ikke, når vi optager et program, siger Jack Osbourne.

Ozzy, der fylder 68 år i december, overraskede ellers sin søn positivt på rundrejsen.

– Han er vant til at tage privatfly, så det var lidt mere nede på jorden end hans sædvanlige hold af tourmanagere og roadies. Vi prøvede at få backpackeren frem i ham, og det var han helt okay med, siger rockstjernesønnen.

Ozzy og Jack Osbourne har tidligere medvirket i realityprogrammet “The Osbournes”, som havde premiere i 2002.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS