Filmstjerne skal spille sportsstjerne

Skuespilleren Jamie Foxx skal spille Mike Tyson i en ny serie om bokserens professionelle og private liv

Jamie Foxx skal spille boksestjernen Mike Tyson i en kommende tv-serie. Foto: Scanpix/Chris Delmas
Udgivet Opdateret

Den oscarbelønnede skuespiller Jamie Foxx skal portrættere stjernebokseren Mike Tyson i tiden op til, at han blev berømt.

Det skal foregå i en ny serie, som produceres af både Mike Tyson og Jamie Foxx, men også filminstruktørerne Martin Scorsese og Antoine Fuqua.

Det fremgår af en pressemeddelelse, skriver det amerikanske medie Entertainment Weekly.

– Jeg glæder mig til at samarbejde med Martin, Antoine, Jamie og hele det kreative hold for at give publikum en serie, som ikke kun fanger min professionelle og personlige rejse, men som også inspirerer og underholder, siger Mike Tyson i meddelelsen.

Oscarvinder

Den rejse skal Jamie Foxx nu forsøge at formidle. Den amerikanske skuespiller er kendt fra roller som Django Fremann i “Django Unchained” og Electro i “The Amazing Spider-Man 2”.

Han modtog i 2011 en Oscar for Bedste Mandlige Hovedrolle i filmen “Ray.”

Instruktørerne Martin Scorsese og Antoine Fuqua har blandt andet henholdsvis produceret filmene “Goodfellas” og “Training Day”.

Den celebre bokser Mike Tyson er tidligere verdensmester i sværvægtsboksning. Da han var på toppen af sin karriere i den sidste halvdel af 80’erne, ansås han for at være en af sin tids bedste boksere.

Sad fængslet i tre år

Mike Tysons karriere stoppede, da han havde problematisk adfærd både i og uden for bokseringen. Fra 1992 til 1995 sad han i fængsel grundet en voldtægtsdom.

Efter han kom ud gjorde han comeback, og mange husker episoden, hvor han bed et stykke af bokser Evander Holyfields øre af i 1997.

Mike Tyson udkom i 2014 med bogen “Mit livs kamp”, hvor han også belyser sin historie.

Der er endnu ikke offentliggjort en premieredato for serien, der skal omhandle hans kamp for at blive en af verdens bedste boksere.

Powered by Labrador CMS