Fem år uden druk

Dennis Knudsen holder jubilæum som tørlagt på grund af børnene, og så har han fået en au pair til aflastning i hjemmet

Udgivet Opdateret

Da Dennis Knudsen for snart fem år siden fik børn ved hjælp af en amerikansk rugemor, tog han samtidig beslutningen om at kvitte alkoholen.

Fuld til fester

- Jeg skulle være far, havde et misbrug, og kunne godt lide en fest. Men jeg har ikke rørt en dråbe siden, og det er nu fem år siden, afslørede Dennis Knudsen til Nyheder.dk ved sidste uges ’Danish Beauty Awards’ i København.

Børneflokken består af Lucas, fire, Noah, tre og 1½-årige Aura, og den 60-årige kendis-frisør har som noget nyt fået en au pair til aflastning i Korsør-hjemmet, hvor han bor med udsigt til Storebælt.

Fritid til at lege

- Det er rigtig, rigtig fedt. Hun er dygtig. Det betyder, at jeg selv får noget mere fritid til at lege med børnene, og ikke behøver at tænke på vasketøj og madlavning, lød det videre.

- Mine børn bliver større og større, og det er det bedste liv, jeg nogensinde har ført, sagde han, der har været på De Kanariske Øer med familien to gange i vinterens løb .

Det kan han tillade sig, fordi børnene endnu ikke går i skole.

Dennis Knudsen med børneflokken bestående af Lucas, 4, Noah, 3 og lille Aura på 1 1/2 år til Cirkus Arena-premiere for nylig.
Powered by Labrador CMS