Får speciel rolle

Claes Bang er snart aktuel i en ny film på Apple TV om modeikonet Coco Chanel under 2. Verdenskrig

Udgivet Opdateret

Da Claes Bang i 2017 medvirkede i den svensk-producerede film ’The Square’, der vandt De Gyldne Palmer i Cannes, begyndte rolletilbuddene efterfølgende at rulle ind som aldrig før.

For samme film vandt han en European Film Awards for bedste mandlige hovedrolle, og det forhold satte ekstra turbo på karrieren og ikke mindst adgang til udenlandske filmeventyr som aldrig før.

Det fortalte han om til Kendte.dk for nylig ved premieren på ’Jolly Weltschmerz’ i Riddersalen.

- Jeg har det skidegodt med, at der er gang i butikken. Det vilde er så, at mine muligheder er åbnet op, som jeg aldrig havde regnet med, fortalte han, der siden har arbejdet 200 dage om året med optagelser i udlandet.

Den mørke side

Som noget nyt medvirker Claes Bang i en kommende serie om kvinden bag modehuset Chanel, nemlig Coco Chanel og Christian Dior.

Serien foregår under 2. Verdenskrig og programsættes på Apple TV.

- Den er optaget i Paris, og jeg spiller nazisten, der lokker Coco Chanel over til den mørke side, afslørede den 55-årige skuespiller.

Klager ikke

Claes Bang har da heller ikke noget at klage over, når det gælder de udenlandske gager til skuespillere i så store filmproduktioner.

- Jeg har ikke arbejdet så meget herhjemme i det seneste års tid, men jeg synes virkelig, de tager sig pænt af mig, forklarede Claes Bang svært tilfreds.

Claes Bang har skudt papegøjen karrieremæssigt efter sin medvirken i ’The Square’ tilbage i 2017.
Claes Bang har skudt papegøjen karrieremæssigt efter sin medvirken i ’The Square’ tilbage i 2017.
Powered by Labrador CMS