Fans kan komme med på ny Venner-optagelse

For at samle penge ind til bekæmpelse af coronavirus, lader Venner-stjernerne fans være med under optagelser.

Udgivet Opdateret

Det er en af de mest omtalte genforeninger i tv-historien, når stjernerne fra den voldsomt populære serie Venner igen mødes for at filme et såkaldt reunion-afsnit.

Optagelserne, der skulle have fundet sted i maj, er dog udsat på grund af coronavirus, men nu får seks fans mulighed for at være med, når det bliver muligt for skuespillerne at samles igen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Venner-stjernerne har nemlig – ligesom mange andre kendte – besluttet at udlodde muligheden for at være med på settet i et stort lotteri, hvor pengene går til udsatte, der har svært ved at klare sig i coronakrisen.

Man skal være bosat i USA eller Canada for at deltage i konkurrencen. Alle, der donerer penge – dog minimum ti dollar – er med i lodtrækningen.

Skuespillerne Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc og Matthew Perry glæder sig til at byde de heldige fans velkommen på settet.

– Vær vores personlige gæst i publikum, når vi optager vores genforening, og vær med, når vi mindes showet og fejrer, hvor sjovt vi havde det, skriver Jennifer Aniston på sin Instagram-profil.

– Vi håber, det her kan bringe lidt glæde og noget at se frem til, skriver hun.

Venner blev sendt fra 1994 til 2004.

Powered by Labrador CMS