En tikkende bombe under Meghan?

Det er formentlig med en vis ængstelse, Meghan lige nu afventer sin søsters forestående bogudgivelse.

Iagttagere siger ifølge Mirror at Meghan ikke ligefrem er begejstret for udsigten til, at hendes halvsøsters bog nu snart lander på det amerikanske bogmarked. Klik videre i galleriet for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Ben Birchall/Pool
Iagttagere siger ifølge Mirror at Meghan ikke ligefrem er begejstret for udsigten til, at hendes halvsøsters bog nu snart lander på det amerikanske bogmarked. Klik videre i galleriet for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Ben Birchall/Pool
Udgivet Opdateret

Hertuginde Meghan kan ifølge blandt andet det britiske medie Mirror meget snart komme til at stå overfor endnu en ganske dramatisk udfordring. Den 17. januar rammer bogen ‘The Diary of Princess Pushy’s Sister’ nemlig det amerikanske bogmarked.

Artiklen fortsætter under videoen

Bogen, der forventes at være ganske kontroversiel, er skrevet af hertugindens 56-årige halvsøster Samantha Markle, der uden at røbe for meget, tidligere har gjort det klart, at det er fortællingen om en række sandheder om Meghans forhold til familien efter hun blev en del af et royalt eventyr.

Alene ordvalget ‘Princess Pushy’ i titlen – det kan oversættes til ‘prinsesse fremadstræbende’ – mere end antyder en prinsesse med spidse albuer, der fejer alt modstand til side, har skabt en enorm interesse omkring bogen.

Det er næppe den store hemmelighed for ret mange, at Meghans forhold til den øvrige familie på sin fars side er iskoldt. Ikke mindst til faderen selv.

Allerede kort efter Meghan og Harrys forlovelse omtalte Samantha Markle i TV-interviews sin berømte søster som en overfladisk person, der vil gøre alt for at nå til tops på den sociale rangstige. Hun har også tidligere givet udtryk for sin vrede over, som hun selv siger, at Meghan har vendt deres fælles far ryggen.

Mirror skriver også, at Meghan ifølge kilder ikke skulle være specielt begejstret for udsigten til bogen, og at hun slet ikke forstår, hvorfor halvsøsteren overhovedet har skrevet den, da de dårligt nok kender hinanden.

‘The Diary of Princess Pushy’s Sister’ kommer på gaden i forlængelse af biografien ‘Finding Freedom’ om Harry og Meghan, der kom på gaden for nu fem måneder siden. Det er i øvrigt en bog, Harry og Meghan hårdnakket påstår, de ikke selv har bidraget til tilblivelsen af, men som udelukkende beror på forfatternes egne betragtninger.

Det fremgår ikke, om ‘The Diary of Princess Pushy’s Sister’ lander på andre markeder end det amerikanske.

Powered by Labrador CMS