En helt speciel prinsesse fylder år

Kongehuset er på den anden ende.

Udgivet Opdateret

I dag er en helt særlig dag for det monegaskiske kongehus. Der er nemlig fødselsdag, som uden tvivl vil give grund til en stor fejring. Prinsesse Stéphanie fylder nemlig 53 år. Det kan godt være, at hun kun er nummer 13 i tronfølgen, men hun har flere gange været i vælten ikke mindst for sit smukke ydre.

Den 53-årige fødselar har nemlig været alt fra sanger, badetøjsdesigner og model. Og de gode gener kommer fra en af de største stjerner nogensinde i kongehuset i Monaco – nemlig ingen ringere end hendes mor, Grace Kelly. Prinsesse Stéphanie er den yngste af Grace Kelly og Rainier den 3.

Selvom hun er den yngste af parrets tre børn, så har hun haft en helt særlig karriere, som både har fået hende på forsiden af det tyske Vogue og det amerikanske blad Vanity Fair. Herudover har hun indspillet musik med Michael Jackson – og her blev sangen ‘In the closet’ fra de to et verdensomspændende hit, som nåede top ti på den amerikanske hitliste.

Omtumlet kærlighed

For Stéphanie har livet som feteret model og sanger budt på en masse forhold, men det var først, da hun begyndte at date sin bodyguard i 1992, at hun fandt ro. Daniel Ducruet er navnet på den mand, som hun fandt lykken med – og sammen fik parret også to børn, Louis og Pauline.

Men ægteskabet holdt ikke for de to. Og prinsessen har også været ud på datinglivets ubamhjertige jagtmarker, hvilket betød at hun i godt et år var gift med Adans Lopez Peres. Han var en portugisisk akrobat.

Siden dengang har den 53-årige prinsesse ikke været gift.

Powered by Labrador CMS