Emil elsker rejser med familien: -Det er drømmen

For Emil Midé Erichsen er det drømmen, at hans familie elsker at rejse sammen. Det er noget, han fortsat prioriterer i familien, han selv har stiftet.

Emil Midé Erichsen elsker at rejse med sin familie. For ham er det noget af det bedste ved livet på havet. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Rene Lind Gammelmark
Emil Midé Erichsen elsker at rejse med sin familie. For ham er det noget af det bedste ved livet på havet. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Rene Lind Gammelmark
Udgivet Opdateret

Omverdenen lærte Emil Midé Erichsen at kende, da han sammen med sin familie tørnede frem på skærmen, fordi han gav sig i kast med at sejle rundt om jorden. Siden har han og familiens ekskursioner været mulige at opleve på TV 2.

Netop det at sejle med familien betyder en hel del for ham.

Artiklen fortsætter efter videoen

– Altså hele forudsætningen for at kunne leve det liv, som jeg gør, er jo, at det er noget, som vi har lyst til at gøre sammen, siger Emil Midé Erichsen til Kendte.dk.

Det skal være et eventyr

Den 28-årige sejler er meget klar i spyttet, når det kommer til, hvorfor sejlerlivet er så fantastisk med sin familie omkring sig.

– Jeg ville jo aldrig bare have lyst til at tage ud og sejle i lange perioder, hvis det ikke var fordi, jeg kunne have min familie med, og fordi de skal synes, at det er lige så sjovt og et lige så fedt eventyr som mig. Hele glæden ved det her, er jo at kunne gøre det sammen som familie, siger Emil Midé Erichsen og fortsætter:

– Nu gjorde det med mine brødre og mine forældre på jordomsejlingen, og min egen kæreste Louise og min søn Hugo var med ombord op nordpå, og vi har selv været ude at sejle siden. Det er jo hele drømmen omkring det her. Det er meget større end noget af det andet.

Giver rejselysten videre

At sejle har ligget i familien Erichsens dna. Før Emil Midé Erichsen gjorde det, gjorde både hans far Mikkel Beha Erichsen og hans farfar Troels Kløvedal det. Og det er absolut også noget, som den 28-årige selv fører videre i sin familie, og det har været en stor oplevelse for den nybagte far at opleve sin søns glæde for at sejle.

– Nu har jeg ligget og sejlet hele sommeren med Louise og vores dreng Hugo. Og det er jo en hel unik dimension af det at rejse, og at opleve det igennem sådan en lille fyr. Se ham tage sine første skridt ombord på Havana. Det er jo kæmpe stort, siger Emil Midé Erichsen i et stort smil.

Familien fylder

Hvad næste længere togt bliver, er svært at sige for Emil Midé Erichsen, for familien er fortsat ved at bearbejde den seneste rejse op langs Norges kyster, som de vendte hjem fra i sommeren 2019.

Det tyder dog på, at der ikke er planer om et eventyr indenfor den nærmeste fremtid, fordi der er sket nye ting i familien.

– Der er også mange nye ting lige nu. Jeg blev far for lidt over et år siden, og Theis er lige blevet far. Der er mange nære familiære projekter, som får lov til at fylde en hel masse, siger han.

Sønnen dikterer

Selv har Emil Midé Erichsen også en lyst til, at fremtiden skal have fokus på familien og rejser, så det passer ham fint, de familiære projekter får plads.

– Forhåbentlig kan jeg fortsætte med at få skruet vores liv sådan sammen, så vi kan rejse en hel masse sammen med lille Hugo og resten af familien. Det er egentlig drømmen, siger han og fortsætter:

– Jeg har ikke de store karrieredrømme. Jeg drømmer mest bare om at have så meget tid sammen med Hugo, mens han er lille. Så får det ligesom lov til at diktere.

Powered by Labrador CMS