Elvis flytter ind i dansk by

Nu rykker Elvis ind i Vejle.

Nu åbner Highway 51 Diner også i Vejle. Pressefoto.
Udgivet Opdateret

I foråret 2018 åbner Memphis Mansion deres første Highway 51 Diner uden for Randers. I snart syv år har Highway 51 Diner været en væsentlig del af oplevelsen af Memphis Mansion Randers, verden eneste permanente Elvis museum uden for Memphis Tennessee.

Highway 51 Diner er en autentisk diner, som er inspireret af Elvis’ køkken.

Tidligere i år blev de håndplukket til at lave diner transportable til den amerikanske ambassade og deres uafhængighedsdags arrangement på ambassadørboligen Rydhave nord for København.

Åbner filial i Vejle

Nu åbner Highway 51 Diner også i Vejle.

– Highway 51 Diner i Vejle bliver en realitet på grund af den stigende efterspørgsel på vores køkken rundt om i landet, siger ejeren Henrik Knudsen i en pressemeddelelse, og fortsætter:

– Vi har i længere tid set os omkring efter et passende lokale i Trekantsområdet. Vejle er en by, som jeg altid har haft dejlige oplevelser i og det er samtidig en by i fremdrift. Så det var et naturligt valg, at det blev Vejle. Og placeringen af Vejlegården var lige som vi kunne ønske os.

I Vejle er det dog Pernille Ilkjær Pedersen, som skal lede og fordele opgaverne.

Pernille er Henriks datter og har været en vigtigt brik i opbygningen og etableringen i Randers. Pernille bliver partner på restauranten i Vejle.

Hun glæder sig:

– Vi glæder os helt vanvittigt til at åbne op i Vejle, siger Pernille.

Restauranten har tegnet overenskomst med 3F.

Elvis vil være synlig

Elvis vil være synlig i dineren med hensyn til indretning og dekoration. Men selvfølgelig også i lydbilledet. Der findes ikke andre af denne type diners uden for USA.

Pernille og Henrik overtager lejemålet i januar og skal bruge noget tid til at få Vejlegården til at står Elvis-klar.

De forventer, at åbne engang til marts.

Powered by Labrador CMS