Elton John: Dronningen slog sin nevø

I sin nye bog fører Elton John læserne med ind i de royale gemakker.

Elton John er en nær ven af den kongelige familie. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER AF STJERNEN VED ROYALE LEJLIGHEDER. Foto: Scanpix
Elton John er en nær ven af den kongelige familie. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER AF STJERNEN VED ROYALE LEJLIGHEDER. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Ikonet Elton Johns nyligt udgivne selvbiografi er fyldt med artige overraskelser.

Det har blandt andet vakt opsigt, at Elton John efter eget udsagn har haft et stofmisbrug, der kunne få selv Rolling Stones-legenden Keith Richards til at spærre øjnene op. Også historien om, at Elton John nær var død af prostatakræft har skabt store overskrifter.

Artiklen fortsætter under videoen

Men bogen gemmer også på artige historier om det britiske kongehus, som sangeren, der ret beset bør tiltales Sir Elton John, er tæt forbundet med, skriver avisen The Sun.

I “Me, the star” fortæller Elton John således en anekdote om, at dronning Elizabeth viste sig fra sin mere spøgefulde side, da hun til et royalt passiar blev korporlig over for sin nevø, David Armstrong-Jones:

– Jeg ved godt, at dronningen i offentligheden ikke ligefrem er kendt for at fjollet, men privat kunne hun være så sjov.

– Jeg så hende bede vicegreve Linley (David Armstrong-Jones’ tidligere titel, red.) og bede ham om at se til sin søster, der var blevet syg. Da han prøvede at snige sig udenom, gav dronningen ham et klap på kinden, mens hun sagde “Du – SLAG – skal – SLAG – ikke – SLAG – diskutere – SLAG – med – SLAG – mig – SLAG – jeg – SLAG – er – DRONNINGEN!”, skriver Elton John i sin bog.

Ifølge Elton John endte episoden ud i, at David Armstrong-Jones tilså sin syge søster, lady Sarah Chatto.

Elton John, der havde overværet episoden, fik et blink fra dronningen.

Powered by Labrador CMS