Ekstrem kampsportsstjerne får blodigt job

Det bliver en helt ny oplevelse for alle parter.

Ronda Rousey har før optrådt i film, men hun er mest kendt som ekstrem kamsportsstjerne. Foto: Scanpix/Tyrone Siu.
Udgivet Opdateret

Ronda Rousey er i Danmark formentlig bedst kendt som såkaldt MMA-kæmper, og den amerikanske sportstjerne er da også lidt af en legende i den ekstreme form for kampsport.

I 2018 blev hun, som den første kvinde, optaget i UFC Hall of Fame , hvor hun blev hyldet for at sætte en række rekorder og udbrede den særlige form for sport til et bredere publikum.

I dag optræder Ronda Rousey i anden form for ekstrem underholdning, såkaldt wrestling, der i USA findes i to former. Den ene kender vi i Danmark som wrestling og den anden er mere en form for ekstrem teater i en arena, der ligner en boksering.

Ronda/Sonya

Det er dog ikke den eneste form for teater, den amerikanske sportsstjerne har slået sig på. CBR skriver, at Rousey skal optræde i det kommende computerspil Mortal Kombat 11.

Mortal Kombat-serien er en hæderkronet computerspilsserie, der gennem årene har været kendt for at være ekstremt voldelig, ekstremt blodig og ikke mindst særdeles underholdende.

Karaktererne i det oprindelige spil findes ikke i virkeligheden, og Rousey skal da heller ikke optræde som sig selv. CBR skriver, at hun istedet skal lægge stemme til karakteren Sonya Blade, der er en genganger fra tidligere spil i serien.

– Jeg har været fan af Mortal Kombat hele mit liv, og Sonya var den første seje kvinde i et videospil, jeg kunne relatere mig til, lyder det fra Ronda Rousey i en kommentar til nyheden, ifølge CBR.

Mortal Kombat 11 udkommer til april på både PC og spillekonsoller.

Powered by Labrador CMS