Egon Olsen gjorde det kendt: Nu kan du købe det

Du kan blive ejeren af det 160.000 kvadratmeter store Vridsløselille Fængsel.

Olsen-banden gjorde Vridsløselille Fængsel kendt, da Egon Olsen altid blev modtaget foran det. Nu kan fængslet blive dit. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix/ Arkiv
Olsen-banden gjorde Vridsløselille Fængsel kendt, da Egon Olsen altid blev modtaget foran det. Nu kan fængslet blive dit. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER. Foto: Scanpix/ Arkiv
Udgivet Opdateret

I foråret 2019 blev Vridsløselille Fængsel overtaget af Freja Ejendomme, der nu har udbudt det til salg. Det skriver Freja Ejendomme i en pressemeddelelse.

Måske er du den kommende ejer af det velkendte fængsel?

Artiklen fortsætter efter videoen

Spændende salg

Det er altså svimlende 160.000 kvadratmeter, man kan blive ejer af, hvis man ønsker at lægge et bud på Vridsløselille Fængsel.

Salget er noget, som Freja Ejendomme er spændte på at få sat i værks.

– Vi er meget spændte på nu at udbyde denne markante ejendom til salg. Siden fængslet blev bygget for 160 år siden, er det moderne Albertslund vokset hele vejen rundt om den store fængselsgrund, så der er virkelig tale om en vigtig del af byen, der i fremtiden åbnes op og bliver et aktivt, integreret centrum i fremtidens Albertslund, lød det fra salgschefen Per Korndrup.

Der er deadline for bud den 20. april.

Ny anvendelse

Det er Colliers, der skal sørge for, at det kendte fængsel bliver solgt. Manden i spidsen er Peter Lassen, der har erfaring med at sælge alternative ejendomme heriblandt kirker.

Han er ligeledes spændt på salget, som han vurderer passer til en investor, der ønsker at bruge Vridsløselille Fængsel på en ny måde. Selv mener mægleren at boliger ville være det mest optimale.

Er man køber af Vridsløselille Fængsel vil man også tage del i byudviklingsprojekt, da området er så stor en del af Albertslund.

Egons gamle fængsel

Selv om Vridsløselille Fængsel ikke bliver brugt aktivt til at huse kriminelle mere, så har de fleste danskere formentlig hørt om fængsel på grund af en helt særlig karakter.

Det var nemlig ude foran det fængsel at Benny og Keld så lystigt ventede hver gang, at gruppens overhoved Egon Olsen vendte tilbage til friheden.

Dermed kan man med købet af Vridsløselille Fængsel også købe en gylden del af den danske filmhistorie.

Powered by Labrador CMS