Dronningen lukkede baren: Personalet blev for fulde

En af dronning Elizabeths tidligere pressemedarbejder afslører lille hemmelighed, der fik konsekvenser på Buckingham Palace.

Udgivet Opdateret

I slutningen af september måned løber en ny dokumentar-serie i fire episoder over skærmen på den britiske tv-kanal, Channel 5. Serien, “Secrets Of The Royal Palaces”, handler om de royale slotte i Storbritannien og i første afsnit er der fokus på Buckingham Palace.

I forbindelse med dette afsnit er det allerede kommet frem, at der findes flere lidt overraskende faciliteter på slottet. Blandt andet en hæveautomat fra dronningens favoritbank. Desuden har personalet angiveligt også deres eget post-kontor ligesom der findes et medicinsk afsnit med kirurgiske faciliteter. Det skriver Mirror.

Artiklen fortsætter under videoen

Men Dickie Arbiter, der er tidligere pressemedarbejder på Buckingham Palace, har også røbet en lille hemmelighed til folkene bag dokumentar-serien. Dronningen har tidligere haft en decideret bar på slottet, men hun følte sig tvunget til at lukke den.

“Nogle medarbejdere benyttede den simpelthen lidt for flittigt og drak sig for ofte berusede. Derfor mente dronningen ikke at hun havde andet valg”, har han fortalt.

Historien fortæller iøvrigt ikke noget om, hvorvidt majestæten selv kunne finde på at gæste baren.

Buckingham Palace har 775 værelser, 52 soveværelser og 78 badeværelser. Det blev bygget af hertugen af Buckingham i 1703 og er siden blevet udvidet. Lofts-højden i den store balsal svarer angiveligt til tre dobbeltdækkerbusser stablet på hinanden.

Powered by Labrador CMS