Drama i retten

Tidligere vinder af "Paradise Hotel" nægter sig skyldig i anklager om voldtægt af en 25-årig kvinde i Odense

Teitur Skoubo Juliansson er tiltalt for voldtægt
Udgivet Opdateret

Der er dårlig stemning i venteværelset foran Retssal 11 i Retten i Odense mandag formiddag. Flere er allerede i gang med at udfærdige skriftlige klager, inden dagens retssag mod en realitystjerne er begyndt.

Den lille retssal har to pladser til journalister og to pladser til pårørende, men cirka fem gange så mange er mødt frem for at overvære retsmødet.

Den tiltalte, Teitur Skoubo, går forbi i en bordeaux skjorte. Han kysser en pige og krammer en dreng, da han går ind. Heller ikke dem er der plads til i retssalen.

Hjælpert hinanden

Klokken lidt over 11 kommer de to journalister fra B.T. og Fyens Stiftstidende, som har fået plads i retssalen, ud og beretter, hvad der er kommet frem.

Teitur Skoubo nægter at have voldtaget en 25-årig kvinde efter en bytur i Odense sidste år. Ifølge anklageskriftet slog han kvinden fire til fem gange, hvorefter han tvang sig til samleje med kvinden.

De mødtes på natklubben Butchers i Odense, hvor Teitur Skoubo var i byen med nogle venner fra "Paradise Hotel", som han vandt i 2019.

Han, en ven og to kvinder blev enige om at tage hjem til den ene kvinde på Vesterbro i Odense. Her skulle de alle fire have sex.

Var væk

Voldtægten skulle ifølge anklageren have været sket klokken 02.10.

Cirka 20 minutter senere - klokken 02.27 - modtog politiet anmeldelsen om voldtægt og kom frem til adressen klokken 02.59. Da var Teitur Skoubo ikke længere i lejligheden.

Ifølge Teitur Skoubo havde han og den 25-årige aftalt at have hård sex. Som en del af det gav han hende en lussing. Desuden faldt kvinden ned af sengen og slog hovedet, mens de havde sex, har han forklaret.

Efterfølgende forlod han lejligheden, fordi han var blevet råbt ad, fortæller han ifølge journalisterne i retssalen til dommeren. Han tog derefter tilbage til Butchers, hvor han festede, indtil politiet kom og anholdt ham.

Forstår det ikke

Teitur Skoubo forstår ikke, hvorfor kvinden anklager ham for voldtægt.

- Jeg er helt uforstående overfor hende, og jeg ved ikke, hvad hun vil have ud af det her, har han ifølge BT sagt i retten.

Powered by Labrador CMS