Død blot 50 år gammel

Modeverdenen er blevet en superstjerne fattigere.

Skotsk-fødte Stella Tennant døde tirsdag den 22. december. Hun blev blot 50 år gammel. Foto: Scanpix/REUTERS/Philippe Wojazer/File Photo
Udgivet Opdateret

Den skotske super-model Stella Tennant er gået bort. Hun døde helt uventet tirsdag den 22. december. Det skriver blandt andet TMZ.

“Det kom meget pludseligt, men der er ikke noget mistænkeligt ved dødsfaldet,” lyder det i en erklæring fra familien, som dog ikke nævner dødsårsagen.

Artiklen fortsætter under videoen

Stella Tennant, der havde ‘blåt blod’ i årerne – hun var barnebarn af den 11. hertug af Devonshire – opnåede i sin model-karriere at arbejde sammen med de allerstørste navne i modebranchen.

Sit helt store gennembrud fik hun i starten af 1990’erne, hvor hun gik på catwalken for blandt andet både Karl Lagerfeld og Versace, ligesom hun prydede forsiderne på såvel Harpers Bazaar som Vogue.

Hun arbejdede desuden sammen med Burberry, Calvin Klein, Alexander McQueen og Jean Paul Gaultier og ved sommer-OL 2012 i London så man hende som en del af afslutningsceremonien sammen med supermodel-kollegerne Naomi Campbell og Kate Moss.

Samme år blev hun hædret som ‘Årets model’ og fik plads i ‘Scottish Fashion Awards hall of fame’.

Stella Tennant efterlader sig sin mand David Lasnet og parrets fire børn.

Hun blev blot 50 år gammel.

Powered by Labrador CMS