Disse kendispar blev skilt i år

Kærligheden er kuldsejlet for en række kendte danskere i 2022

Udgivet Opdateret

Det forgangne år er kærligheden brast blandt flere kendte danske par.

Det begyndte med sød musik i ordets bogstaveligste forstand, da sangskriveren Anne Linnet i 2017 spottede Kathrine Kjær efter en koncert på Det Kongelige Teater, da de var henholdsvis 64 og 26 år gamle.

To år senere blev det prisvindende sangikon gift med den 38 år yngre advokatfuldmægtige ved et decemberbryllup i Sankt Pauls Kirke i Nyboder i København.

Begge har understreget, at aldersforskellen på næsten fire årtier ikke var en hindring, men tværtimod en gave.

Men efter fem år sammen var forholdet forbi, oplyste parret på Instagram.

- Vi nærer fortsat stor omsorg for hinanden, og vi vil også fremover være en del af hinandens liv, skrev Anne Linnet i opslaget.

Skilt for tredje gang

Det er tredje gang, at Anne Linnet er blevet skilt. 

Hun har tidligere været gift med jazzsaxofonisten Holger Laumann, som hun har en søn og en datter med. I 1988 fik hun sønnen Alexander i forholdet med modellen Mads Buhl Nielsen.

I 2001 adopterede Anne Linnet selv et søskendepar fra Rumænien.

I 2010 blev hun gift med Tessa Franck, som hun har en søn og en datter sammen med, inden parret blev skilt i 2013.

Sangskriveren Anne Linnet gennemlevede i 2022 sin tredje skilsmisse. Hun og den 38 år yngre Kathrine Kjær gik hver til sit efter fem års forhold. (Arkivfoto).
Sangskriveren Anne Linnet gennemlevede i 2022 sin tredje skilsmisse. Hun og den 38 år yngre Kathrine Kjær gik hver til sit efter fem års forhold. (Arkivfoto).

-Voldsomt sted at være

Efter fem års ægteskab kuldsejlede kærligheden også for den tidligere elitesvømmer Jeanette Ottesen og hendes britiske træner, Marco Loughran, det forgangne år.

Parret gik fra hinanden, få måneder efter at de blev forældre for anden gang, oplyste Jeanette Ottesen i et opslag på Instagram.

- Nogle gange forløber livet ikke, som man havde drømt om. Marco og jeg skal skilles, da vi ikke længere deler de samme værdier og ønsker til dét at være i et ægteskab. Det er selvsagt et voldsomt sted at være, særligt som nybagt mor, og lige nu er mit fokus på mine børns og min trivsel, skrev hun blandt andet.

Gik hver til sit efter 12 år

Nogle gange slår livet et gevaldigt sving.

Sådan skrev nyhedsværten Kåre Quist, da han i et opslag på Instagram oplyste, at han og hustruen Tine Røgild, som han lærte at kende, da de begge arbejdede på Ekstra Bladet, brød med hinanden.

- Efter 12 år sammen er Tine og jeg gået hver til sit. Eller rettere: Vi er gået fra at være gift til nu at være hinandens bedste venner. Sådan er det. Og sådan vil det altid være, skrev han i opslaget.

- Vi har verdens dejligste dreng sammen. Og vil derfor altid være forbundet. Den slags sker, selv i de bedste familier, var jeg lige ved at sige. Nu handler alt om, at vi tre lander godt i vores nye liv. Sammen og hver for sig. Alt fokus er på vores dreng, lød det fra nyhedsankeret.

Forholdet er slut - igen

For anden gang er forholdet forbi mellem entertainer, skuespiller og psykoterapeut Finn Nørbygaard og hans hustru, Hanne.

Det bekræfter den 70-årige kendis over for Se og Hør og fortæller, at beslutningen er taget i fællesskab.

I 2012 oplyste parret, at de skulle skilles. Men året efter fandt de sammen igen. Nu er kærligheden dog endegyldigt brast.

Kongelig skilsmisse

I kongehuset har der historisk set været få skilsmisser. Men i 2022 kom der en.

Dronning Margrethes niece, prinsesse Nathalie, der er datter af dronning Margrethes ældste lillesøster, prinsesse Benedikte, blev skilt fra sin mand, Alexander Johannsmann.

Det bekræftede kongehuset over for Billed-Bladet.

De mødte hinanden i ridesportsmiljøet, hvor prinsesse Nathalie har excelleret og præsenteret Dannebrog ved OL.

Parret blev borgerligt viet i maj 2010 og året efter kirkeligt viet i Bad Berleburg i den vestlige del af Tyskland, og de har sammen to børn. Men nu er forholdet forbi.

Foregik uden dramatik 

I sommeren 2015 blev komikeren Omar Marzouk viet med skuespillerinden Christine Gjerulff. Men efter mere end et årti sammen, hvoraf over halvdelen var som mand og kone, er parret blevet skilt.

Det foregik uden dramatik, skrev Omar Marzouk i en sms til B.T.

Efter knap ti år sammen er forholdet forbi mellem den tidligere skiløber Sophie Fjellvang-Sølling, der vandt 'Vild med dans' med Silas Holst i 2011, og kæresten Casper Barfoed.

Det bekræfter Sophie Fjellvang-Sølling over for Billed-Bladet og understreger, at bruddet er helt udramatisk.

- Vi er gået fra at være gift til nu at være hinandens bedste venner, lød det fra nyhedsværten Kåre Quist, da han oplyste sine følgere på Instagram, at han og hustruen Tine Røgind skulle skilles. (Arkivfoto).
- Vi er gået fra at være gift til nu at være hinandens bedste venner, lød det fra nyhedsværten Kåre Quist, da han oplyste sine følgere på Instagram, at han og hustruen Tine Røgind skulle skilles. (Arkivfoto).

Sammen har parret to børn. Sophie Fjellvang-Sølling har også en søn fra sit første ægteskab.

Powered by Labrador CMS