Diana-musical bliver alt andet end kedelig

Tidligere bodyguard mener, Prins Harry bør få stoppet udsendelsen.

En ny musical med Prinsesse Diana vækker opsigt – den er ikke engang ude endnu. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

En musical med Prinsesse Dianas liv som udgangspunkt er på vej til Netflix i stedet for Broadway. Noget tyder på, det bliver alt andet end kedeligt. I hvert fald skriver The Sun, at Dianas tidligere bodyguard vil have Dianas søn Prins Harry til at standse udsendelsen.

Egentlig var planen, at musicalen Diana skulle have premiere allerede den 31. marts på Broadway, men på grund af coronavirus-pandemien blev den plan udskudt. Premieren er udskudt til slutningen af maj 2021, og her øjnede Netflix en mulighed.

– Vi taler på hele kompagniets vegne, når vi siger, at vi ikke kunne være mere spændte og glade over endelig at have mulighed for at dele vores show med alle dem, der elsker teater. Selv om det på ingen måde er en erstatning for teater live, så er vi beæret over at være en del af den kvalitetsunderholdning, som Netflix kan tilbyde til dets abonnenter verden over, lød det i forbindelse med annonceringen.

Kontroversiel

Showet skal optages på de skrå brædder og siden kan det så streames på tjenesten. Men på grund af en række kontroversielle og nedgørende kommentarer i forestillingen, vækker den allerede nu opsigt.

Blandt andet skal der være en sekvens, hvor dronningen – Elizabeth 2., svigermor – siger følgende til Prinsesse Diana: “I de gamle dage havde vi hugget hovedet af dig” og “Hun går ud og er klædt ud som en dessert”.

Desuden skal der være referencer, der kaldes platte, til Dianas sidespring med James Hewitt. Blandt andet siger han til “Du vil synes om min hest”.

Prinsesse Dianas tidligere bodyguard Ken Wharfe har ifølge The Sun udtrykt, at han synes, Prins Harry bør udnytte sin nye kontrakt med netop Netflix til at standse udsendelsen fra at nå æteren.

Powered by Labrador CMS