- Det skal være flot og sjovt

Thomas Evers Poulsen og Natasha Brock er gået i tænkeboks efter overraskende finaleplads

Udgivet Opdateret

Der var var ikke et øje tørt, da og Thomas Evers Poulsen og Nastasha Brock i et af de seneste ’Vild med Dans ’-programmer sprang ud i det vildeste Las Vegas-showdans i lårkort – begge to – med glimtende pailletter og hvide fjer-vifter.

Det vakte opsigt, og parret galoperede med den opvisning op i den øvre ende af pointskalaen, så Thomas’ koreografiske satsning dermed blev et hit både hos dommere og seere.

Og nu er parret så klar til finalen fredag, hvor dommer Jens Werner på forhånd har meldt ud til Kendte.dk, at den for ham vigtigste finale-dans er parrenes freestyle, hvor kreativiteten kan komme ud i fuldt flor.

Så hvad skal Thomas Evers Poulsen så finde på til finalen?

Musikken er klar

– Jeg ved det faktisk ikke endnu. Det er så nyt at vi er gået videre, lød det fra danseren efter semifinalen fredag, hvor parret strålede af lykke oven på en overraskende finaleplads.

– Men vi har musikken klar, og har dermed fundet viben. Så skal vi bare have fundet et udtryk, der passer til os, forklarede Thomas’ videre. Og han kommer nok ikke udenom, at hans seneste satsning rent faktisk virkede.

– Det skal være flot og sjovt ligesom showdansen. Der er jo nærmest ikke det, jeg ikke tør gøre. Vi skal udvikle det sammen. Der skal være noget med humor, sagde Thomas Evers Poulsen.

Kommer vi til at se en ny sjov showdans i finalen med Thomas og Natasha?
Kommer vi til at se en ny sjov showdans i finalen med Thomas og Natasha?
Powered by Labrador CMS