Derfor stod Meghan helt alene

Da den britiske royale familie var samlet til Remembrance Sunday, stod hertuginde Meghan ikke på samme balkon som dronning Elizabeth, hertuginde Camilla og Kate.

Hertuginde Meghan stod ikke på den samme balkon som dronning Elizabeth og hertuginde Kate ved Remembrance Sunday. KLIK VIDERE og se flere billeder fra højtidligheden. Foto: Scanpix
Hertuginde Meghan stod ikke på den samme balkon som dronning Elizabeth og hertuginde Kate ved Remembrance Sunday. KLIK VIDERE og se flere billeder fra højtidligheden. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Søndag var en mindeværdig dag for den britiske befolkning.

Dagen, der bliver kaldt Remembrance Sunday, havde til formål at hylde alle de, der var faldet i kamp for landet samt alle dem, der har kæmpet for Storbritannien.

Artiklen fortsætter efter videoen

Royalister havde set frem til, at højtideligheden, der blev fejret flere dage i træk, skulle danne ramme for det første offentlige møde mellem parrene prins William og hertuginde Kate og prins Harry og hertuginde Meghan, siden dokumentaren fra deres tur til Sydafrika blev sendt, hvor prins Harry fortalte om han og prins Williams lidt anstrengte forhold.

Dagen endte med trække overskrifter, da hertuginde Meghan blev placeret et andet sted end dronning Elizabeth, hertuginde Camilla og hertuginde Kate.

Det skriver Express.

Meghan på anden balkon

Iklædt sort tøj deltog en stor del af den britiske kongelige familie i en ceremoni i forbindelse med Remembrance Sunday, hvor soldater blev hyldet.

Flere af de kvindelige medlemmer overværede dele af højtideligheden fra balkoner, mens prinserne deltog i ceremonien.

Her stod dronning Elizabeth på en balkon sammen med hertuginde Camilla af Cornwall og hertuginde Kate af Cambridge.

På en anden balkon stod hertuginde Meghan med Sophie grevinden af Wessex og Sir Timothy Laurence.

Måtte ikke kommer derud

Det fik rygterne til at florere om, at stemningen imellem den britiske royale familie er kold.

Men faktisk skyldes det praktiske ting som sikkerhedsforanstaltninger, at hertuginden blev placeret et andet sted end hendes nærmeste familie.

Da balkonerne er små, kan der kun stå tre personer af gangen på grund af sikkerhedsmæssige regler.

Inddelingen af, hvem der skulle stå hvor, blev afgjort efter rangfølgen, derfor var dronningen, der er regent, sammen med hertuginde Camilla, som er den næste i rækken til at overtage tronen på grund af sin mand prins Charles og det samme var gældende for hertuginde Kate, der er gift med prins William.

Brødre på afveje

Lørdag var der også et arrangement, hvor faldne soldater blev mindet.

Her skulle prins William og prins Harry mødes første gang offentligt efter dokumentaren om prins Harry og hertuginde Meghans tur til Sydafrika blev vist.

I dokumentaren gav prins Harry udtryk for, at de to brødre var på vej to forskellige steder hen.

Den udtalelse bekræftede, hvad britiske medier længe havde skrevet, derfor så flere frem til, at de to brødre skulle genforenes ved arrangementet.

Prinser genforenes

Der blev dog ikke grundlag for historier om, at prins William og prins Harry var blevet gode venner, for de to par er ikke blevet fotograferet sammen eller set tale sammen under hele arrangementet.

Ligesom de to par også blev placeret i modsatte ender, da parrene skulle side over overvære paraden i forbindelse med arrangementet.

Det har kun fået rygterne om den kolde luft imellem parrene til at blusse endnu mere op.

Søndag gik prinserne dog side om side, da de under en ceremoni skulle lægge en krans til ære for britiske soldater.

Powered by Labrador CMS