Derfor gør jeg det igen

I den nye sæson af "Landmand søger kærlighed" vil seerne opleve mere diversitet end tidligere i det samme velkendte format, fortæller tv-vært Lene Beier

Lene Beier og manden Anders Beier har netop holdt 15 års bryllupsdag. Parret er bosat i Søvang på Amager og har sammen sønnerne Arthur og Otto.
Lene Beier og manden Anders Beier har netop holdt 15 års bryllupsdag. Parret er bosat i Søvang på Amager og har sammen sønnerne Arthur og Otto.
Udgivet Opdateret

Tv-værten på det populære TV 2-program "Landmand søger kærlighed", Lene Beier, har selv været lykkeligt gift i 15 år.

Og netop hendes eget vellykkede parforhold og hendes personlige erfaringer med kærligheden har hun gennem de sidste otte sæsoner brugt til at hjælpe single-landmænd med at finde kærligheden.

- Jeg giver jo ofte råd i programmet, fordi jeg er oprigtigt interesseret i, at det skal gå deltagerne godt. Så hvis de har svært ved at åbne op, så tager jeg en snak med dem om det, siger hun og fortsætter:

- Og når jeg så giver råd, tager jeg altid afsæt i mig selv og mit eget forhold. Men tænker altid over om det råd jeg giver, ville fungere for mig.

Mere diversitet

Lene Beier træder også i denne sæson ind i sin vante rolle som Kirsten giftekniv. Men denne gang er der nyt på deltagersiden.

- Igen i år har vi to kvinder med, og så har vi den første landmand med, som leder efter en kæreste af samme køn. Det er så dejligt, at der er mere diversitet i programmet, og jeg håber sådan, at alle kan se nogen, de kan spejle sig i, når de ser med, fortæller hun.

Selv efter otte sæsoner og en sæson i udlandet er Lene Beier slet ikke færdig med at lave "Landmand søger kærlighed".

Hun har været med som vært, lige siden det første afsnit rullede over skærmen i 2015.

- Det er det fedeste program at få lov til at lave. De fleste, der laver programmet, har lavet det i mange år, så vi kender hinanden rigtig godt. Vi er en slags familie, både holdet bag og de tidligere deltagere, fortæller den 44-årige tv-vært.

Gennemgår udvikling

Lene Beier holder særligt meget af "Landmand søger kærlighed", fordi alle landmændene gennemgår en udvikling, åbner op og deler ud af sig selv, uanset om de finder kærligheden eller ej.

- Jeg kommer tæt på de her mennesker, som lader mig følge dem på en rejse. Derfor gør det så ondt på mig, hvis jeg skal give dem dårlige nyheder. Men samtidig er det også en kæmpe gave, når jeg får lov til at følge dem, når det går godt, fortæller hun.

Den energiske tv-vært fik sit gennembrud på TV 2 Fri og har siden været vært på en række andre TV 2-programmer som "Hjem til gården" og "Kurs mod fjerne kyster ekstra".

Årets seks landmænd spænder bredt i forhold til alder. Den yngste landmand er 21 år, mens den ældste er 73.
Årets seks landmænd spænder bredt i forhold til alder. Den yngste landmand er 21 år, mens den ældste er 73.

Gennem de foregående syv sæsoner af "Landmand søger kærlighed" har adskillige par fundet kærligheden, er blevet gift og har fået børn, mens mange af de øvrige medvirkende har fået mere selvtillid i troen på sig selv og i håbet om at finde den eneste ene.

Den ottende sæson af "Landmand søger kærlighed" får premiere tirsdag klokken 20 på TV 2 og på TV 2 PLAY.

Powered by Labrador CMS