Derfor flyttede hun

Rosalinde Mynster pendler frem og tilbage mellem København og den tyske hovedstad, hvor hun har slået sig ned med sin mand

Udgivet Opdateret

Rosalinde Mynster kan 25. september trutte med munden efter sin mand, Jakob Emil, da de på den dag for to år siden blev viet i naturskønne omgivelser.

- Ellers tror jeg ikke, vi skal fejre det. Gør man det? spurgte den 32-årige skuespiller med et smil ved premieren på ’Viktor mod Verden’ i Imperial Bio.

Tager bussen

Stjernen fra ’Carmen Curlers’ bosatte sig i Berlin sidste år i august, og her har hun stadig base.

- Det er dejligt og eventyrligt at lave alle mulige nye ting og se nye steder. Samtidig er det tæt på København, så jeg tager bare bussen frem og tilbage, forklarede hun på den røde løber ledsaget af sin mand.

Rosalinde Mynster er åbner op om, hvordan det går i det tyske.
Rosalinde Mynster er åbner op om, hvordan det går i det tyske.

Ikke god til tysk

- Det er en dejlig vekselvirkning, men jeg er overhovedet ikke god til tysk, sagde hun, og slog en stor latter op.

Årsagen til bopælen i Berlin kom sig af, at hun siden sidste år og ni måneder frem skulle medvirke i optagelserne til en tysk tv-serie og film med titlen ’Hagen’.

Der er tale om en filmatisering over en gammel tysk saga.

Blev hængende

- Det har været rigtig sjovt, lød det fra hende, der altså er blevet hængende i den tyske hovedstad, selvom optagelserne er overstået.

Rosalinde Mynster har skrevet et teaterstykke, som får premiere til oktober, og så skulle hun selv spille på de skrå brædder til februar næste år.

Rosalinde Mynster og ægtemanden Jakob Emil blev gift for to år siden.
Rosalinde Mynster og ægtemanden Jakob Emil blev gift for to år siden.
Powered by Labrador CMS