Derfor er Albert stadig lykkelig

Flere danske stjerner fandt kærligheden i det forgangne år og er netop sprunget ind i det nye år med kærligheden i hånden

Kærligheden har ingen alder. Albert Rosin Harson og Jenna Bagge mærker ikke noget til aldersforskellen på 14 år, har parret fortalt. (Arkivfoto).
Kærligheden har ingen alder. Albert Rosin Harson og Jenna Bagge mærker ikke noget til aldersforskellen på 14 år, har parret fortalt. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

2021 har ikke udelukkende stået i coronaens tegn, men også i kærlighedens for en række kendisser.

Efter at have danset sammen i "Vild med dans" i 2020 fandt skuespilleren Albert Rosin Harson og den professionelle danser Jenna Bagge i 2021 også takten uden for træningslokalet.

Den 19-årige skuespiller og den 33-årige danser stod frem som par i sensommeren og satte efterfølgende ord på forholdet over for B.T.

- Vi kom jo bare sindssygt tæt på hinanden ved at danse sammen, så vi lærte jo hinanden at kende på den måde, og så er Jenna jo bare megasød og totalt positiv og et udadvendt menneske, sagde han til avisen i september.

Kærligheden har ingen alder. Albert Rosin Harson og Jenna Bagge mærker ikke noget til aldersforskellen på 14 år, har parret fortalt.

Carlsen og Harlou fandt sammen

Fra at have været single fandt den tidligere tennisspiller Kenneth Carlsen kærligheden i tv-værten Eva Harlou, som han siden har spillet double med på privatfronten.

Eva Harlou har tidligere dannet par

Eva Harlou og Kenneth Carlsen havde hinanden med som ledsagere til premieren på den seneste Bond-film, 'No Time to Die', i oktober. (Arkivfoto).
Eva Harlou og Kenneth Carlsen havde hinanden med som ledsagere til premieren på den seneste Bond-film, "No Time to Die", i oktober. (Arkivfoto).

med grevinde Alexandras eksmand Martin Jørgensen.

Også grevinde Alexandra fandt kærligheden det forgangne år og danner nu par med erhvervsmanden Nicolai Peitersen.

Han har igennem flere år arbejdet i Kina, hvor han blandt andet har stiftet virksomheden Wikifactory.

En virksomhed, som grevinde Alexandra også har vist sin støtte til ved at investere i. Om det er derigennem, parret har mødt hinanden, har de ikke meldt noget ud om.

Felix fandt kærligheden

Også hendes yngste søn, prins Felix, forelskede sig det forgangne år.

Han har gennem længere tid dannet par med den jævnaldrende unge kvinde Karen Bak.

Det bekræftede grevinde Alexandras presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen.

Mens nogle par ikke vil afsløre, hvordan de fandt hinanden, var det meget åbenlyst for TV 2-værten Christian Degn.

Hans kollega Mette Helena Rasmussen fra programmet "Nybyggerne" agerede nemlig Kirsten Giftekniv og efterlyste en date til ham gennem sine følgere på Instagram.

Derigennem mødte han Trine Johst Vammen, og første date gik så godt, at den varede hele weekenden.

- Kæmpe tak til min tv-kollega og ven Mette Helena, som flere gange har "sat mig i udbud" til hendes mange skønne følgere her på Instagram. Årets bedste idé, jublede den nyforelskede tv-vært i et opslag.

Lander i lurende romance

En romance, der har luret mellem komikeren Victor Lander og musikeren Annika Aakjær, blev i slutningen af året bekræftet med et kækt indslag på Instagram.

Victor Lander lagde således billeder op af de to med forskellige gule overskrifter som en hentydning til pressens interesse i deres forhold.

"Jeg håber, det er sandt", står der på et af billederne af det nyforelskede par, der for offentligheden cementerede forholdet med et kys.

Efter at være gået kortvarigt fra hinanden fandt Ditte Julie og Joakim Skak ud af, at de ikke kunne undvære hinanden. (Arkivfoto).
Efter at være gået kortvarigt fra hinanden fandt Ditte Julie og Joakim Skak ud af, at de ikke kunne undvære hinanden. (Arkivfoto).

Man siger, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, men for kendiskokken Umut Sakarya var det studinen Johanne Havshøj, som satte hans hjerte i brand.

Kærligheden kan også være kompliceret, og det oplevede kagekendissen Ditte Julie Jensen det forgangne år.

Hun og kæresten Joakim Skak, der ligesom hende er selvstændig og iværksætter, gik kortvarigt fra hinanden grundet afstand mellem Aalborg, hvor han bor, og København, hvor hun bor.

Parret kunne dog slet ikke undvære hinanden og fandt sammen igen i slutningen af året.

Powered by Labrador CMS