Derfor bliver royal fødselsdag særlig magisk

Man bliver også kun seks år én gang.

Prinsens mor har selv taget billeder af ham i anledning af fødslesdagen. Foto: The Duchess Of Cambridge/Scanpix. KLIK for mere
Prinsens mor har selv taget billeder af ham i anledning af fødslesdagen. Foto: The Duchess Of Cambridge/Scanpix. KLIK for mere
Udgivet Opdateret

Det siges, at prins George, prins William og hertuginde Kates førstefødte, elsker magi og trylleri. Den lille prins fyldte seks år 22. juli, mens selve fejringen kommer til at foregå på et senere tidspunkt. Til den tid har mor og far derfor sørget for rent ud sagt magisk underholdning. Det skriver Daily Mail..

Mediet refererer til The Sun, der skriver, at flere magikere er blevet hyret til at stå for en del af underholdningen søndag, mens der også bliver opsat en hoppeborg så fantastisk, at den var en konge værdig.

En magisk tradition

Det er uvist, hvornår den store dag finder sted, men det forventes at ske, når prinsen vender hjem fra ferie. Til den tid skal han fejres af venner fra sin skole, og af Mia Tindall, hans fem år gamle kusine, som han er meget gode venner med, skriver Daily Mail.

Magikerne, der kommer for at underholde, er fundet i den engelske gruppe “The Magic Circle,” der siden 1905 har været et naturligt samlingspunkt for dygtige udøvere af den særlige illusionskunst.

Faktisk er magi en del af den royale familie, da prins Georges bedstefar, prins Charles, er æresmedlem af foreningen. Det blev han i 1975.

Ifølge foreningen af magikere er det ikke første gang, deres medlemmer skal underholde ved royale begivenheder.

– De har hyret vores medlemmer i årevis. Prins Charles havde magikere forbi ved sin sidste fødsesldag, siger en repræsentant for The Magic Circle således til Daily Mail.

Prinsen fyldte seks år 22. juli. Det kan du læse mere om her.

Powered by Labrador CMS